Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs erre a költői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs erre a költői kérdésre válasz? 35\F

Figyelt kérdés

A nők közül, szerintetek van e olyan, aki tényleg komolyan gondolja az internetes párkeresést, vagy úgy alapjaiban véve a társkeresést?!? Vagy tényleg mindenki csak önigazolást gyűjt, unalmat űz, vagy bambán nézelődik?!? Vagy van még olyan aki, tényleg kölcsönös érzelmeken és megbecsülésen alapuló IGAZI PÁRKAPCSOLATOT szeretne?!? Mert sok helyen olvasom azt, hogy hát "nem találni egy normális férfit!" nos, én pl magamat normálisnak tartom, meg van több ismerősöm is fenn akiket annak tartok...de minden pozitív eredmény vagy visszajelzés nélkül vagyunk fenn mind...Most akkor mit ért a női nem "normális férfi" fogalom alatt???

Tényleg érdekelne, hátha okosabb leszek ebben a témában!

2013. máj. 25. 17:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Érdekes. Mindig, ha ilyen társkeresős kérdést olvasok, elcsodálkozom, többeket ismerek, akik így jöttek össze, van aki házas, gyerekük is van.

Én magam is így ismertem meg a férjemet, én komolyan gondoltam a dolgot, a férjem is, az élet úgy hozta, hogy pont én voltam az akinek üzenetet írt, megismerkedtünk, találkoztunk, 1 év után összeköltöztünk, fél évre rá összeházasodtunk. Ennek másfél éve és boldogok vagyunk együtt.

Aki nem gondolja komolyan, azt ki lehet szűrni, ha kicsit is odafigyelsz.

Egyébként nekem sem 2 perc alatt sikerült. Én akkor fél éve fent voltam, mikor a férjemet megismertem. A férjem pedig nagyjából 2 hete regisztrált mikor írt nekem.

Sok idióta bunkóval találkoztam, de megérte türelmesnek lenni. Ezt tanácsolom neked is. Igen, vannak akik tényleg párt keresnek. Általában azokból lesznek a kapcsolatok:)

27/N

2013. máj. 26. 00:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!