Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nincs erre a költői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs erre a költői kérdésre válasz? 35\F

Figyelt kérdés

A nők közül, szerintetek van e olyan, aki tényleg komolyan gondolja az internetes párkeresést, vagy úgy alapjaiban véve a társkeresést?!? Vagy tényleg mindenki csak önigazolást gyűjt, unalmat űz, vagy bambán nézelődik?!? Vagy van még olyan aki, tényleg kölcsönös érzelmeken és megbecsülésen alapuló IGAZI PÁRKAPCSOLATOT szeretne?!? Mert sok helyen olvasom azt, hogy hát "nem találni egy normális férfit!" nos, én pl magamat normálisnak tartom, meg van több ismerősöm is fenn akiket annak tartok...de minden pozitív eredmény vagy visszajelzés nélkül vagyunk fenn mind...Most akkor mit ért a női nem "normális férfi" fogalom alatt???

Tényleg érdekelne, hátha okosabb leszek ebben a témában!

2013. máj. 25. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

normális pasi = jóképű pasi

a lelked nem elég a kapcsolathoz

2013. máj. 25. 17:25
 2/11 anonim ***** válasza:

Mármint hol vagy fent? Egyébként úgy gondolom, hogy többnyire azok a nők szoktak elkeseredni annyira, hogy pl egy párkereső oldalon nézelődjenek, akiket a párkeresőkön nézelődő pasik méltóságon alulinak találnak.

Egyébként "neten" kb olyan eséllyel találsz barátnőt, mint fősulin, esküvőn, házibuliban, buszmegállóban, stb. Attól, hogy ezekre a helyekre elmész, még nem törvényszerű, hogy rád tapad egy nő aki szeretni fog életed végéig.

2013. máj. 25. 17:28
 3/11 Költőnő? ***** válasza:

egyrészt, mert a költői kérdésekre viszonylag ritkán van válasz.

De h megpróbáljam mégis megtenni: Az a baj a netes társkereséssel, h én anno két végletet tapasztaltam:

vagy teljes mértékben beleszarik és csak szexpartnert keres vagy unatkozik. A másik véglet meg a teljesen kétségbeesett, ami kizárja a normális hozzáállást a dolgokhoz. Amúgy nekem nem jött be. Hiába szimpatikus vki, nekem vhogy hiányzott a személyes ismerkedés kémiája, szikrája. De azért megismertem jó néhány nagyon jó fej palit, akivel jóban lettünk és a mai napig tartjuk a kapcsolatot és igazán örülök, ha vki arról számol be, h összejött vkivel és jónak is tűnik.

2013. máj. 25. 17:32
 4/11 cukikutyus ***** válasza:

Normális férfinek tartom azt pl,aki céltudatos,eltökélt,jól ápolt,kommunikatív,figyelmes.Dióhéjban kb.ennyi.

Az a legfőbb bajotok,hogy külsőleg elhanyagoltak vagytok(tisztelet a kivételnek),de bazinagy elvárásaitok vannak a nőkkel szemben,pl.a ha a nőnek van 3 deka súlyfeleslege,már nem kell nektek.

Másik dolog: egyik nap szerelmesek vagytok,másik nap már más trófea után néztek.

Nektek csak addig kell egy nő,amig egészséges,jól néz ki,és pénze van.Amint bajba kerül,vagy netán lebetegszik,úgy húzzátok el a csíkot,mint a vadludak!

Ezeket a tulajdonságokat mellőzzétek,és máris nagyobb lesz az esély a komoly kapcsolatra.

Ja,és az első randin ne a haverokról,és az ex-barátnőkről beszéljetek,mert sokan a volt feleség/élettárs után nyafogtok,és ez visszatetsző.

2013. máj. 25. 17:42
 5/11 anonim ***** válasza:

"Ezeket a tulajdonságokat mellőzzétek,és máris nagyobb lesz az esély a komoly kapcsolatra. "

Sántít a gondolatmeneted, mert az általad felsorolt dolgok egyike sem ismeretes számodra valakiről, akit először látsz a társkeresőn. Tehát nem azért utasíthatod el azért, amit meg sem tett. Tehát minimum előítéletes vagy, de inkább hazudsz az elutasítás valódi okát illetően (ami a látvány)

2013. máj. 25. 17:50
 6/11 A kérdező kommentje:

ma 17:42

jellemző ez az általánositás ezen az oldalon :)

2013. máj. 25. 18:02
 7/11 cukikutyus ***** válasza:

Statisztika,amit írtam,vagyis privát tapasztalatok,illetve a környezetemben élő nők többségének tapasztalata.

Kérdező,amúgy én is a te korodbeli vagyok,és szinte kivétel nélkül problémás pasikkal találkoztam,ezért írtam ezt,de ez csak a nagy átlag,lehetnek kivételek is. De tudom ám,hogy a nők közt is van sok szélhámos,tehát nem irigyellek,ha most társat keresel.De ha találsz normális nőt,ne játszd el azt a trükköt,mint sok pasi,hogy kéreted magad,ahelyett,hogy udvarolnál neki,mert ettől minden jó érzésű nő hányingert fog kapni! Nyomulj,légy figyelmes,szórakoztasd,és ne sírdogálj a volt kapcsolataid után,és azért az első randinál nagyjából ki fog bukni,hogy melyik csajjal érdemes tovább foglalkoznod.

2013. máj. 25. 18:16
 8/11 A kérdező kommentje:

ma 18:16

Nem minden csaj szereti a nyomulós pasikat!

2013. máj. 25. 18:19
 9/11 cukikutyus ***** válasza:
Utolsó előtti! Végülis az első randin azért nagyjából ki lehet ismerni,hogy milyen a hozzáállása.Régen én is társkeresőztem,és van tapasztalatom,a sunyiságot rögtön látni egy emberen.
2013. máj. 25. 18:20
 10/11 cukikutyus ***** válasza:

Kérdező! Ha valaki zokon veszi a nyomulást,akkor az azért lehet,mert nem akar tőled semmit.Akinek tetszeni fogsz,az biztosan értékelni fogja az igyekezetedet.Legalábbis magamból kiindulva,ha anno a férjem nem nyomult volna rám rendületlenül,akkor valószínű nem lennénk ma házasok! Azzal a stílussal egyből bevágódott. Odajött hozzám ismerkedni annak ellenére,hogy egy pasival voltam,igaz,az csak egy haver volt,de ő azt nem tudhatta :D Ezzel a bátorságával mindent vitt XD. Persze ezt megelőzően felmérte a terepet,hogy van-e esély,és miután többször rámosolyogtam,odajött csevegni!

Lehet,hogy nem mindenkinél válik be ez a nyomulós ismerkedés,de azért sok csajt ismerek,aki bírja a tettrekész pasikat!

2013. máj. 25. 18:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!