Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet erre a kérdésre felelni?
Ha megkérdezik tőlünk, miért szeretjük? Mármint, erre van jó válasz? Ha igazán szeretek valakit, nem tudom részekre bontani, hogy igen, ezt meg ezt szeretem benned, csak és kizárólag, ezek azok a dolgok, amik miatt téged választottalak... Az ember egészben az, akit én szeretek. Akkor most erre a kérdére lehet bármi értelmeset is mondani (bár maga a kérdés is eléggé defektes, persze).
Csak a kíváncsiságom sugallatára tettem fel a kérdést :) Ha tőletek a párotok megkérdezné, miért is szeretitek, akkor mit válaszolnátok? Tudnátok konkrétumokat mondani? Vagy csak én vagyok ilyen idióta, hogy nem nagyon? :D
Erre nin 100%-os válasz.
Ez olyan,minthogy
"Szereted a tejet?
Igen.
Miért?"
Mert csak
Hát... lehet, hogy káros, de én szeretem a tejet... És erről se tudom megmondani, miért... :D
De azért, köszi! :)
Férfi: "Azért szeretlek mert jó dugni téged"
Nő: "Azért szeretlek mert jól nézel ki"
Volt olyan kapcsolatom, amelyikben én sem tudtam volna válaszolni. De az az igazság, hogy nem is szerettem.
Most tudnám sorolni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!