Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet erre a kérdésre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet erre a kérdésre felelni?

Figyelt kérdés

Ha megkérdezik tőlünk, miért szeretjük? Mármint, erre van jó válasz? Ha igazán szeretek valakit, nem tudom részekre bontani, hogy igen, ezt meg ezt szeretem benned, csak és kizárólag, ezek azok a dolgok, amik miatt téged választottalak... Az ember egészben az, akit én szeretek. Akkor most erre a kérdére lehet bármi értelmeset is mondani (bár maga a kérdés is eléggé defektes, persze).

Csak a kíváncsiságom sugallatára tettem fel a kérdést :) Ha tőletek a párotok megkérdezné, miért is szeretitek, akkor mit válaszolnátok? Tudnátok konkrétumokat mondani? Vagy csak én vagyok ilyen idióta, hogy nem nagyon? :D

2013. máj. 22. 23:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Erre nin 100%-os válasz.

Ez olyan,minthogy

"Szereted a tejet?

Igen.

Miért?"

Mert csak

2013. máj. 22. 23:58
 2/6 anonim ***** válasza:

Hogy egy kis hasznosságot vigyek ide a kérdés alá, ha már a tej foley révén szóbakerült :D

[link]

2013. máj. 23. 00:08
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát... lehet, hogy káros, de én szeretem a tejet... És erről se tudom megmondani, miért... :D

De azért, köszi! :)

2013. máj. 23. 00:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Férfi: "Azért szeretlek mert jó dugni téged"

Nő: "Azért szeretlek mert jól nézel ki"

2013. máj. 23. 00:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Volt olyan kapcsolatom, amelyikben én sem tudtam volna válaszolni. De az az igazság, hogy nem is szerettem.

Most tudnám sorolni...

2013. máj. 23. 00:50
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem akkor jó, ha nem tudod megmondani miért szerettél bele valakibe
2013. máj. 23. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!