Mi a helyes válasz állásinterjún az alábbi kérdésre? Mit kell ilyenkor felelni?
szóval ha az intrejúztató azt kéri,mondj 3 jó és 3 rossz tulajdonságot magadról. Mit kell erre felelni? oké,jót tudok, de mi rosszat mondjak (persze vannak rossz tulajdonságaim,de mégiscsak az a cél,h felvegyenek,szóval...). Mi a helyes válasz?
köszi
Azt kell mondani, hogy most nagyon kiegyensúlyozott vagy. Foglalkoztál önismerettel és mostanra már nincsenek olyan hibák a személyiségedben ami mások számára zavaró lehet.
A jó tulajdonságokra: a kitartás, szavahihetőség, csapatszellem, lojalitás amit szeretnek.
hát az a helyzet,h múlt héten voltam állásinterjún és ott kaptam ezt a kérdést...de csak 1 rossz tulajdonság jutott eszembe, és azt is úgy adtam elő,hogy már dolgozom rajta és egyre jobban kiküszöbölöm. DE nem tudtam így se 3-mat mondani.
Viszont holnap is lesz egy másik állásinterjúm és szeretnék felkészültebb lenni, ezért kérdezem (hátha megint belefutok ebbe a kérdésbe)
Az a lényeg h.olyan rossz tulajdonságokat mondj,amik adott esetben pozitívak is..tehát pl.
munkamániás,rendmániás,maximalista vagyok.
"Néha hajlamos vagyok a lassúságra,előfordul h. túlságosan precízen, alaposan próbálok egy feladatot megoldani.Ez néha több időt vesz igénybe,mint szeretném.
Jó tulajdonságot végülis nem olyan nehéz mondani..
na igen,ilyesmikre gondoltam,mint az utolsó irt. Mondjuk ha azt mondom munkamániás vagyok,az kicsit átlátszó :)
tud még valaki olyan rossz tulajdonságot,ami végül is jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!