Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? HazugságGal kapcsolatos.
A barátom azt akarja hogy: szóval az érdekünkben hazudjál
mert ÉN IS EZT TENNNÉM
ÉÉPP AZ VAN H NEM KÉNE KÉNYSZERÍTSELEK MERT MAGADTÓL KÉNE HAZUDJÁL......
AZÉRT H LÁTHASS MÉG ENGEM
DE HA TE ÍGY ÁLLSZ HOZZÁ AKKOR HAJRÁ
LEGFELJEBB ......
ÉRTED
EZS ZERELEM TE ID*ÓTA
ITT HAZUDNAK AZ EMBEREK HA KELL
PLÁNE ASZÜLEINEK
AZÉRT H EGYÜTT LEHESSENEK MÉG A PÁRJUKKAL BA*ZD MEGGGGGGGGGGG
DE BBENNED MÉG EZ SINCS MEG A ROHA*ÉK ÉLETBE
nem én kiabálok, csak idéztem, bemásoltam amit a barátom most írt.
20L, ő 19F
mit szar le mindenki? :o
jólvan elegem volt, kiszállok, elérted hogy kiszálljak, elegem van, a nemlétező micsodám is kivan már veled. Sajnálom hogy szerelmes vagyok beléd.
De úgy kéne viselkedned és nem átesni mindig a ló túloldalára, hogy ne kelljen hazudnom senkinek sem.
Ja és utána engem ne bántsál, oké??? Nekem ez így nem megy.. ez így nem megy.. :'( :'( :'(
figyi nem olyan szigorúak, ill. nem lennének ennyire szigorúak ha nem állna mögöttünk 6 elbaszott hónap tele veszekedésekkel, vitákkal, kiabálásokkal, sírással és azzal amit még nem tudnak (hogy megvagdostam magamat, mert a barátomnál ezt láttam, ha valamit meg akarsz mutatni neki, hogy őszinte vagy, akkor magadat kell bántani, mindegy milyen módon, de lehetőleg egyre jobban, először elég ha fojtogatod magadat. Később már az sem elég.. :'( :'( :'( )
én ezt már nem bírom lelkileg, nincs már erre annyi energiám mint hónapokkal ezelőtt
Pont most volt egy szünet köztünk. Figyelj utolsó voltak ennél szarabb, kellemetlenebn, fájóbb dolgok is.
Csak ez most ujra előjött, azt hittem ebben is változott a barátom.
Végül azt hiszem, hogy megbeszéltük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!