Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? HazugságG...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? HazugságGal kapcsolatos.

Figyelt kérdés

A barátom azt akarja hogy: szóval az érdekünkben hazudjál

mert ÉN IS EZT TENNNÉM

ÉÉPP AZ VAN H NEM KÉNE KÉNYSZERÍTSELEK MERT MAGADTÓL KÉNE HAZUDJÁL......

AZÉRT H LÁTHASS MÉG ENGEM

DE HA TE ÍGY ÁLLSZ HOZZÁ AKKOR HAJRÁ

LEGFELJEBB ......

ÉRTED

EZS ZERELEM TE ID*ÓTA

ITT HAZUDNAK AZ EMBEREK HA KELL

PLÁNE ASZÜLEINEK

AZÉRT H EGYÜTT LEHESSENEK MÉG A PÁRJUKKAL BA*ZD MEGGGGGGGGGGG

DE BBENNED MÉG EZ SINCS MEG A ROHA*ÉK ÉLETBE

nem én kiabálok, csak idéztem, bemásoltam amit a barátom most írt.

20L, ő 19F

2013. máj. 25. 13:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is idézek: "MINDENKI LESZARJA"
2013. máj. 25. 13:44
 12/20 anonim ***** válasza:
ha valaki szerelmes, akkor az a saját szüleinek bármikor hazudik a kapcsolat érdekébe, főleg ha szigorú a szülő
2013. máj. 25. 13:46
 13/20 A kérdező kommentje:

mit szar le mindenki? :o

jólvan elegem volt, kiszállok, elérted hogy kiszálljak, elegem van, a nemlétező micsodám is kivan már veled. Sajnálom hogy szerelmes vagyok beléd.

De úgy kéne viselkedned és nem átesni mindig a ló túloldalára, hogy ne kelljen hazudnom senkinek sem.

Ja és utána engem ne bántsál, oké??? Nekem ez így nem megy.. ez így nem megy.. :'( :'( :'(

2013. máj. 25. 13:47
 14/20 anonim ***** válasza:
mivan?????? nem én írtambakkker azt a 72 százalékosat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. máj. 25. 13:48
 15/20 A kérdező kommentje:

figyi nem olyan szigorúak, ill. nem lennének ennyire szigorúak ha nem állna mögöttünk 6 elbaszott hónap tele veszekedésekkel, vitákkal, kiabálásokkal, sírással és azzal amit még nem tudnak (hogy megvagdostam magamat, mert a barátomnál ezt láttam, ha valamit meg akarsz mutatni neki, hogy őszinte vagy, akkor magadat kell bántani, mindegy milyen módon, de lehetőleg egyre jobban, először elég ha fojtogatod magadat. Később már az sem elég.. :'( :'( :'( )

én ezt már nem bírom lelkileg, nincs már erre annyi energiám mint hónapokkal ezelőtt

2013. máj. 25. 13:49
 16/20 anonim ***** válasza:
NEM ÉN ÍRTAM AZT ESKÜSZÖM!!!!!!!! ÉS EZ OS EGY FÉLREÉRTÉS VOLT NEM KELL HAUZDJÁL ÉN CSAK MAGAMBÓL INDULTAM KI KÉRLEK KAPCSOLD BE A TELEFONOD KÉRLEK SZÉPEN ÉS NE SZÁLLJ KI KÉRLREK ELMONDOM MIT ÉRTETTEM FÉLRE KÉRLEK :'( :'(
2013. máj. 25. 13:50
 17/20 A kérdező kommentje:
totálisan lemerült a telóm a veled való telefonálásokkal, most töltődik
2013. máj. 25. 13:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Ez...WTF?
2013. máj. 25. 14:47
 19/20 anonim ***** válasza:
figyej,ezt jelenti ma a szerelmet.ez szerintem bőven távol van töle.20éves vagy jól érzed ebben magad,ha nem lépj ki belőle,ha máshogy nem segítséggel,mert ebből komolyabb bajok lehetnek.vigyázz magadra.
2013. máj. 27. 00:14
 20/20 A kérdező kommentje:

Pont most volt egy szünet köztünk. Figyelj utolsó voltak ennél szarabb, kellemetlenebn, fájóbb dolgok is.

Csak ez most ujra előjött, azt hittem ebben is változott a barátom.

Végül azt hiszem, hogy megbeszéltük.

2013. máj. 27. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!