Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis szeret engem?
Nem hívogatni kellene hanem felhívni és kész.
Azt írtad kiidegelted a többszöri hívogatással, elhiszem,hogy hiányzik de attól hogy sokszor felhívod még nem biztos,hogy neki az tetszik, várj néha picit hogy ő is hívjon ne csak te, próbáld azért nem megfolytani,lehet neki az is elég hogy fbn beszéltek,ha meg nem hív akkor jelezd neki hogy néha ő is hívhatna, ne mindig csak te.
Idővel alakulni fog ez,mikor már mélyebb érzések is lesznek.
Nálunk ez fordítva volt, engem pl zavart hogy sokszor keres, mindig rám ír fbn vagy hívogatott, és mondtam hogy ne tapadjon rám mert engem ez "megfolyt". Megértette és változtatott, hisz attól hogy együtt vagyunk még nem kell mindig "zavarni".
Aztán hogy én is jobban megszerettem meg telt az idő, akkor meg nem zavart ha többször kereste a társaságom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!