Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehet az exem új csajainak, hogy tudják, még mindig engem szeret?
Ismerősöktől hallom vissza,hogy minden csaját lábtörlőnek használja, 1-2 hétig,még le sem fekszik velük. 1 éve szakítottunk,én már továbbléptem,ő pedig minden héten e-mailekkel,smsekkel bombáz. Minden exemmel eddig ez volt a történet,beképzeltség nélkül.
Az ilyen pasik barátnői mit érezhetnek:Ez nem megalázó?
Sosem értettem, hogy valaki a vágyálmait miért próbálja tényként előadni.:DD
Akinél valóban ez van, az sose ir róla kérdést ki:DD
lehet hogy csak unalomból jártak a pasival
hány ilyen 1-2 hetes pár randis izém volt, mert annyira b@sztam a rezet unalmamban, hogy inkább valami paisval lógtam.
hol érdekelt az exe, tudtam hogy csak az első 2-3 randi izgalmáért találkozok velük :D
nekem nem volt megalázó, kb. sz@rtam bele
ha továbbléptél ne foglalkozz vele, nem mindenkinek megy gyorsan a továbblépés, ezt neki kell megoldania
Nekem is az exem már közel 7 éve zaklat, egyszer úgy is továbblép
másodknak igaza lehet
ha 1-2 hétig voltam együtt egy pasival akkor az csak játék volt, de én általában le is feküdtem velük.
ilyenkor nem foglalkozom azzal hogy a pasi mit érez az exe iránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!