Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhallgassam, vagy mondjam el neki, h tudok róla?
Sziasztok!
Lehet valakinek gyerekesnek fog tűnni a problémám, de nekem nagyon nyomja a lelkemet... Ma a barátomnál voltunk és nézegettük a facebookján, amin megpillantottam, h egy olyan lány bökte őt meg, akivel még előttem smárolgattak meg ilyenek. Kérdőre vontam és magyarázatot követeltem, h mi is ez. Először dührohamot kapott és kiabálni kezdett,majd miután lecsillapodott elmondta, h ő bökte meg először, de már fogalma sincs róla, h miért is és h úgy látszik most reagált rá (A csajnak is barátja van). Persze ez a dolog egész este bökte a csőrömet és bár nem mutattam ki, rengeteget töprengtem rajta. Ma este fogtam magam és felmentem a barátom facebookjára annyira, h megnézzem mikor is bökte meg. Oké az idő stimmelt, de 3 sorral lejjebb tekertem és nem akartam elhinni... 2 nappal ezelőtt 1 perces különbségekkel "böködték" egymást. Neten nem akarom leírni és csak vasárnap találkozunk, de azon is gondolkodtam, h el mondjam-e neki, vagy inkább hallgassak róla?? Valaki aki megértő, adjon tanácsot!
Általában én is undorítónak tartom, ha valaki turkál a másiknak a dolgai között, legtöbbször hányingert kapok az ilyen emberektől, azt meg egyenesen röhejesnek szoktam tartani, ha valaki ilyen fészbukos h*lyeségeken veszekszik a másikkal, de a te eseted viszont elgondolkodtató.
Miért áll neki ordibálni egy ilyen baromság miatt, ha nincsen mögötte semmi? Miért hazudik?
Szerintem ezek semmiképp sem jó jelek!
Attól, hogy nem pont olyan választ adtak a kérdésedre, mint amilyet vártál, attól még a problémád gyökerére mutattak rá azzal, hogy a FB-on éled az életed, mint annyian mások. Ha ez nem így lenne, akkor eleve fel sem merülne a kérdés. A barátnőmmel 0-24 bökdössük egymást: akkor most van köztünk valami? Legyen féltékeny rám a párja? Ugyan már.
Másrészt tényleg nagyon undorító dolog más levelezését, fbját feltörni, elolvasni. Én egy ilyen után biztosan kidobnálak.
És figyeld inkább a valódi jeleket. Mert ettől még lehet, hogy megcsal, ezt nem tudom. Mert ennek semmi köze a FB bökdöséshez.
Nálam hasonló miatt telt be a pohár. A feleségem leült utánam a géphez és beleolvasott a levelezésembe. Nem talált ott semmit, csak annyit, hogy 3 éve váltottam pár levelet egy lány ismerősömmel. Ezért támadott nekem. Az egy cseppet sem zavarta, hogy levéltitkot sért és ok nélkül bizalmatlan.
Ne mondd el és ne nézd többet az ő dolgait! Keresd magadban a hibát, az okot, hogy miért érdeklődik más iránt! Nem biztos, hogy csak benned van a hiba, de csak magadon tudsz változtatni. Ameddig csak FB-on bököd, addig van időd változtatni.
A féltékeny exemnek azt sem mondtam el, ha találkoztam valahol véletlenül egy lány ismerősömmel. Tudtam, hogy balhézni fog. Ha mégis kiderült volna, akkor az lett volna a kérdése, hogy miért nem mondtam el. Azt nem válaszolhattam volna, hogy hülye hisztis pitsa vagy és neked semmit nem lehet elmondani.
Facebook hivatalos angol nyelvű szabályzatában áll: A bökés gomb használata, diszkrét felkérés szexuális kapcsolatra! A bökés elfogadása a kapcsolat elfogadását jelenti.
1 perces különbségekkel "böködték" egymást. nagyon kívánhatják egymást.
utolsó, ezt azért nem mindenki tudja, hogy pont erre van a 'megbököm'gomb.Barátnőim is böködik egymást,és nem hiszem, hogy annyira kívánnák egymást:D Na meg a régi barátokkal is 'játszik'ilyet,és van barátja.
Na most nem tudom, hogy ők mennyire tudják ezt, hogy a böködés arra való, hogy kifejezzék a vonzódásukat. Lehet csak szórakoztak, de ebben az esetben fura, hogy hazudott róla.
Figyeld a többi jelt, ha lesz, és nagyon fontos, hogy ne rendezz féltékenységi jelenetet, ez mégjobban arra ösztönzi, hogy még ennyit se mondjon el neked. Ne lássa rajtad, hogy zavar.Így is szépen rá lehet jönni a dolgokra, ha figyelsz mindenre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!