Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el? Leszbikus téma.
19 vagyok és már pár hónapja van barátnőm.Nagyon szeretjük egymást, de nem tudom hogyan mondjam el a szüleimnek... Félek valaki mástól tudják meg, és az kellemetlenebb helyzetbe sodorna...
a szüleimnek nem akarok csalódást okozni, azt meg végképp nem hogy miattam szégyelljék maguk.
nem tudom mitévő legyek. halasztgassam még vagy ideje lenne elmondani?
a segítő válaszokat előre is köszönöm! :)
Szerintem, ha úgy érzed, hogy ideje megtudniuk, akkor mondd el nekik, ha emiatt netán elítélnek, akkor nem szeretnek igazán. A párod szülei tudják, hogy együtt vagytok? Csak a saját boldogságoddal foglalkozz, mert egyszer élünk, tehát tedd att, amit a szíved parancsol.
Én is örülnék egy komoly kapcsolatnak, de nem tudom, hol lehetne ismerkedni, a társkeresők nagy részén kamu felhasználók vannak, utcán elég ciki,diszkóban meg általában divatból csinálják, jó Neked, hogy összejött. Én várom a csodát :)
Erre nagyon nehéz és nagy felelősség konkrét választ adni. Nagy kérdés milyen a szüleid hozzáállása a mássághoz. Mennyire vallásosak, esetleg konzervatívak. Gondolom már valamilyen formában előjött köztetek a téma, tudod, hogyan viszonyulnak hozzá. Az sem mindegy, te mennyire vagy önálló. Láttam én már olyat, hogy kidobták emiatt a lányukat. Lehet, hogy nálatok nem ilyen durva a helyzet, de jó mindenre felkészülni. Nem attól függ mikor mondhatod el, hogy mennyire komoly és mióta tart a kapcsolatod, hanem, hogy te mennyire vagy felkészülve. Egyrészt arra, hogy ha nehezen emésztik meg a szüleid, kibírd a reakcióikat. Másrészt arra, hogy esetleg ki is tagadhatnak emiatt. Az is előfordulhat, hogy a párodat fogják hibáztatni - azt gondolják ő ,rontott' meg. Reménykednek benne, hogy egymásra untok, és akkor majd újra ,normális' leszel. Mert van ilyen szülő is.
Szóval gondolj át mindent, alaposan fel kell erre készülni.
Ajánlom pl ezt a filmet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!