Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhallgassam, vagy mondjam el neki, h tudok róla?
Sziasztok!
Lehet valakinek gyerekesnek fog tűnni a problémám, de nekem nagyon nyomja a lelkemet... Ma a barátomnál voltunk és nézegettük a facebookján, amin megpillantottam, h egy olyan lány bökte őt meg, akivel még előttem smárolgattak meg ilyenek. Kérdőre vontam és magyarázatot követeltem, h mi is ez. Először dührohamot kapott és kiabálni kezdett,majd miután lecsillapodott elmondta, h ő bökte meg először, de már fogalma sincs róla, h miért is és h úgy látszik most reagált rá (A csajnak is barátja van). Persze ez a dolog egész este bökte a csőrömet és bár nem mutattam ki, rengeteget töprengtem rajta. Ma este fogtam magam és felmentem a barátom facebookjára annyira, h megnézzem mikor is bökte meg. Oké az idő stimmelt, de 3 sorral lejjebb tekertem és nem akartam elhinni... 2 nappal ezelőtt 1 perces különbségekkel "böködték" egymást. Neten nem akarom leírni és csak vasárnap találkozunk, de azon is gondolkodtam, h el mondjam-e neki, vagy inkább hallgassak róla?? Valaki aki megértő, adjon tanácsot!
-Jujj, a pasim megbökött a fészbúúúkon egy csajt, most akkor megcsal?? :((((
-Meg!
Mi lenne veletek anélkül a retek nélkül...
Csak segítesz rajta ha szakítasz vele..
Ennyire nem lehetsz fészbukkista.. nyomorék vagy de tényleg..és itt nincs MEGÉRTŐ..itt hülye kocka van nem más
Amúgy, amit tettél báncselekmény, levéltitok megsértése ;)
Lehet nem ugrálnék inkább.
szerintem azt semmiképp ne mondd el, hogy felmentél a facebookjára nyomozni.
Add a tudtára, hogy nagyon zavar, hogy megbökték egymást, és szeretnéd, ha nem folytatnák.
Meglátod mit reagál. Ha később is folytatja, akkor aggódnék jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!