Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk Lányok! Van egy hatalmas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk Lányok! Van egy hatalmas gondom! Van egy fiú. Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Szóval. Arról van szó, hogy a srác már két éve szerelmes belém. Az első évben még nem tudtam majd amikor rájöttem elkezdtem kerülni szegényt. Az egyik legjobb fiú barátom volt akivel órákig tudtam beszélni. Bármiről. Észrevette, hogy elkezdtem kerülni, mire összejött egy csajszival. Minden szép és jó volt fél évig amikor újra hallottam, hogy szerelmes belém nekem pedig egyre jobban hiányzott a társasága. Így hát leültünk beszélgetni és úgy éreztem, hogy beleszerettem. Mikor ezt elmondtam neki teljesen begőzölt, megígértette velem hogy örökké őt fogom szeretni, hogy neki vagyok teremtve. teljesen megőrült. Én pedig félni kezdtem. Már a barátnőimet se hagyja békén. Én pedig menekülök. A barátnőjének nem árult el semmit de sejtheti hogy mit érez a barátja mert úgy néz rám mint aki meggyilkolna. A fiú teljesen megőrült és sajnáltatja magát miközben átcseszi (már bocsánat) a barátnője agyát. Akit mellesleg baromira sajnálok. Mit tegyek?
2013. máj. 24. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Őrülteket hagyunk békén!

Tudod ki van írva... Kérjük ne etesse az állatokat!

2013. máj. 24. 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:

Tipikus nő,jellemző -_-

Akkor kell már kavarni a sráccal amikor van barátnője?Nem szégyelled magad te szemét kígyó?Miért nem előtte kavartál vele?

Az ilyen nőket annyira megvetem,sőt gyűlölöm őket.Főleg úgy hogy velem is történt már ilyen.Hosszú ideig futottam egy csaj után de nem kellettem neki mert ő azt mondta hogy még mindig a barátját szereti.Utána összejöttem egy másik csajjal és nem sokkal később felhívott az első csaj hogy mostmár szabad a pálya.Én meg mondtam neki hogy van egy kis "gubanc" mert van már barátnőm és még ő volt ezen megsértődve -_- De nem ez volt az egyedüli eset...

Jobban tisztelem a r*bancokat az ilyen nőknél.Sőt a r*bancokkal nincs semmi bajom.Ásd el magad!

2013. máj. 24. 20:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Figyelj én tényleg sajnálom! Buta voltam, mert azt hittem szeretem azt a srácot hülye voltam hogy adtam neki reményt. Ez tényleg az én bűnöm. Bocsánat. De aztán leültem vele és megbeszéltük, hogy jó minden rendben akkor semmi baj barátok vagyunk és kész. Ezután kezdte el a barátnőimet zaklatni. Tényleg bocsi. Csak elfelejtettem ezt mondani.
2013. máj. 25. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!