Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok menőnek tartjátok azokat a srácokat, akik cigiznek és gyakran eljárnak a haverokkal kocsmázni?
Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 15:53
12/18 anonim válasza:
a haverokkal való találkozással nincs bajom, bár a sörszagú, alkoholszagú száj nálam taszító, ahogy a dohányzás is. Gusztustalan.
27/N
13/18 anonim válasza:
A cigi nem menő, hanem szánalmas és gáz..
14/18 anonim válasza:
igen ha valaki cigizik az a legszanalmasabb dolog a vilagon, utalom a dohanyosokat gusztustalanok.:S a sorszagu szaj is undorito, egyedul a pattanasos egesznapgepelott ulo csodorokre bukom
15/18 milan970521 válasza:
en pont ilyen vok! hany eves vagy? (elottem valaszolo)
17/18 anonim válasza:
cigizem, iszom, szeretek a haverokkal logni es fiu vagyok.:D
18/18 anonim válasza:
Szerintem nagyon menők az ilyen srácok. Én is ilyet keresek. És folyton piálok, bulizok, dohányzok, élvezem az életet, amíg fiatal vagyok. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!