Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek milyen a viszonya az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek milyen a viszonya az exével? Tartjátok velük a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 28. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon jó barátok vagyunk, napi szinten beszélünk és ennyi.
2013. ápr. 28. 13:05
 2/9 anonim ***** válasza:
nem tartom vele.. ő is vert engem így .. megszakítottam vele minden kapcsolatott már több éve
2013. ápr. 28. 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:
azzal aki normális azzal tartom,de vannak olyan csajok akikkel nem lehet beszélni mert csak a rosszat keresik az emberben azokkal nem,
2013. ápr. 28. 13:06
 4/9 anonim ***** válasza:
múltkor megdugtam.
2013. ápr. 28. 13:07
 5/9 anonim ***** válasza:
mi szakítás után minden nap beszéltünk és újra összejöttünk
2013. ápr. 28. 13:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Hát "jóban"vagyunk de végülis muszáj is.Van egy közös keresztfiunk.Volt idő,hogy nem annyira voltunk egy véleményen,egy másik nő miatt de végül nekem lett igazam abban is és azóta hallgat rám.Nem mintha én bele akarnék szólni az életébe,ha látom,hogy "hülyének"nézik szólok neki és nem veszi rossz néven.3 éve nem vagyunk együtt,5 évet viszont igen!Vettünk közösen házat is,ami még a mai napig közös is!Ezen volt a vita az új asszonykával anno.
2013. ápr. 28. 13:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha össze futunk nagy ritkán, váltunk pár szót , ki hogy van/miújság stb..de egyébként semmi több.
2013. ápr. 28. 14:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Engem le is tiltott mindenhonnan a telefonszámomat kitörölte pedig nem volt viharos szakitás. Fogalmam sincs mivel szolgáltam rá. Főleg, hogy az előző exeivel a mai napig baráti viszonyt ápol. Remélem egyszer majd még beszélünk.
2013. ápr. 28. 14:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Bár ha belegondolok én is ezt csináltam eleinte az exeimmel, amig túl nem léptem rajtuk addig tiltva voltak mert nekem így könnyebb felejteni.

Aztán mikor már túl voltam rajtuk visszavettem őket, néha beszélünk kivel mi történt, simán ismerősi a viszonyunk.

2013. ápr. 28. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!