Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti a hónapfordulókat is számon tartjátok, vagy csak az évfordulókat?
Figyelt kérdés
Például aki 6 hónapja volt/van egy ügyütt a párjával kedveskedett e neki egy kis aprósággal?
Köszönöm !
2013. máj. 9. 07:05
1/8 anonim válasza:
Én még az évfordulókat sem tartom számon:DD Minek?:D
2/8 anonim válasza:
Most még a hónapfordulókat is tartja az embe (papucs?), utána már cska az év fordulókat, 30 felett (vagy 5 év után) meg a szexfordulókat.
3/8 anonim válasza:
én csak az éveket tartom számon fél év meg ilyenek nem izgatnak 20L
4/8 anonim válasza:
Mi a hónapokat is számoljuk. Igazából nem adunk egymásnak különösebben semmit, csak együtt töltjük a napot és ez pont elég :)
5/8 anonim válasza:
Röhögjetek ki, de én még a pontos napra sem emlékszem. Tavaly augusztusban jöttünk össze, ennyit tudok. :D
6/8 anonim válasza:
Én is csak azért tudom, mikor van az évforduló, mert szilveszter után 1 nappal jöttünk össze, azt meg csak tudom már, mikor van :D Hónapokat nem is számolom.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. máj. 9. 21:54
8/8 anonim válasza:
hónapokat megemlítjük: boldog hónapfordulót! és ennyi:)
évfordulót gyakorlatilag fél évente ünnepelünk. évfordulót júniusban, házassági évfordulót decemberben.
de nem ajándék!!!!csak ünnepelünk
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!