Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ünneplitek a hónapfordulókat?
Ez páronként változik.
Mi kb a 6. hónapig ünnepelgettük kis meglepikkel, aztán megbeszéltük, hogy tulajdonképpen tök felesleges és időigényes, mert egy szép ajándék sok utánajárást, agyalást igényel, így kb odaadtam neki az a hónapi ajándékot és már kezdhettem gondolkodni a következőn.
Ma már elintézzük annyival, hogy "boldog x hónapot!" és aznap mindenképp együtt vagyunk.
Mimár csak az éveket számoljuk, most leszünk pont egy évesek.
19/L
2009. szept. 27. 12:27
Mi nem ünnepeljük :) igazából az éveset sem :) Szóltam neki, hogy huu most vagyunk két évesek de ennyi :)
Majd ha egyszer megházasodom, akkor fogjuk ünnepelni az évfordulókat :)( de akkor sem biztos )
2009. szept. 27. 12:31
Ne haragudj...én hüjeségnek tartom a hónapfordulot ünnepelni...akkor már miért nem ünnepeltek mindennap!Mi csak az évfordulónk ünnepeljük...Hamarosan 5 év lesz...De legtöbbször elfelejtette a párom...de én attól még nem:D
2009. szept. 27. 12:31
Az azért nem szép dolog ha még az évfordulót nem tartsák meg mint ünnepet...jó végülis nem aztmondom hogy hatalmas és méregdrága ajándék legyen...de egy szál virág egy üveg pezsgő...meg ilyenek elcsúsznak:)
2009. szept. 27. 12:33
5/12 A kérdező kommentje:
Az én vágyam most egy tucat mécses, és egy naaagy közös habfürdőzés. :) Szerintem ezt igazán nem lehet ajándéknak nevezni, még is hihetetlen örömet szerezne a párom, ha megtörténne. Viszont van olyan ismerősöm, aki még 2 év után is minden hónapban 3-4 ezer ft-os ajándékokkal bombázza a barátnőjét. Lehet csak én vagyok kicsinyes, de kellemetlenül érezném magam, mert úgy érezném ezt viszonoznom kell, viszont nem tudom miből tenném. Az évfordulókat sem hiszem hogy különösebben megünnepeljük, max elmegyünk egyet vacsizni egy étterembe vagy hasonló :)
Mi is csak az éveket "ünnepljük" bár már azt sem nagyon. Most volt a 4. :) Nem kell ahhoz külön alkalom. Ha akarunk vmi különlegeset azt megtesszük és kész:)) Persze eleinte pár hónapot mi is megünnepeltünk de csak nagyon apró személyes ajándékokkal stb...:)
2009. szept. 27. 12:57
Mi csak megemlékezünk róla h hú ennyi meg ennyi hónaposak vagyunk:) Néha veszünk egymásnak ezt-azt, de a félévesre nagyobb ajándék volt!
2009. szept. 27. 13:38
Mi csaknem 4 éve vagyunk együtt,de minden hónapban ünnepelünk!Van,hogy nagyobb ajándékkal,van hogy egy pici meglepivel,de sosem felejtünk el megemlékezni a mi napunkról:)Ez egy fontos tradícióvá vált az évek során,ezzel is erősítjük a kapcsolatunkat.
Már együtt élünk,dolgozunk is,de tulajdonképpen nincsenek szürke hétköznapjaink!
2009. szept. 27. 13:46
Szerintem felesleges. Mi nem szoktuk, még a fél évest sem ünnepeltük. Évfordulónál sem vettünk semmit egymásnak, csak szerveztünk egy közös programot és egész nap együtt voltunk. Jó volt kicsit ellazulni a napot és kettesben lenni, mert máskor nincs időnk rá.
2009. szept. 27. 14:16
se hónapot se évet nem "ünneplünk",majd max házassági évfordulót
de kisebb (néha nagyobb) apróságokkal meglepjük egymást,és csinálunk különlegesebb programot függetlenül attol hogy hanyadika van
22/L
2009. szept. 27. 14:42
Kapcsolódó kérdések: