Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy ilyen emberrel? Vagy csak én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Most írja a szakdogáját, de kicsúszott az államilag támogatott félévekből, úgyhogy ez 150.000 forintot jelent. 35 ezret tudott összekaparni, a többit a szüleimtől kérte kölcsön. Apa és anya nagyon rendes embernek ismerték meg, ezért adtak neki kölcsön. Én is tudom, hogy vissza fogja fizetni, megbízható, és jóindulatú. DE: múlt héten kellett volna leadni a szakdogáját, és még mindig sehogy sem áll. Úgy érzem, hogy nagyon félvárról veszi az egészet, látom, ahogy kicsúszik az egész a kezei közül... Egy csomószor "megfenyegettem", hogy nagyon-nagyon rosszakat fogok gondolni róla, ha nem csinálja meg. Az a legrosszabb, hogy nem az eszével lenne a baj, hanem képtelen beosztani az idejét, képtelen nagyon-nagyon keményen megküzdeni ezért. Lehet, hogy én reagálom túl, de minden nap sírok miatta, hogy hogy állunk majd a szüleim elé, akik annyira bíztak benne, hogy nem a kukába megy a pénzük. Annyira ideges vagyok, hogy azon gondolkozom, hogy nem biztos, hogy én az ilyen dolgait egy életen át el tudnám viselni :(2013. máj. 24. 12:26
11/16 anonim válasza:
2-es és 7-es vagyok.
A kérdésed az volt, hogy túl reagálod-e?
Ám, amikor valaki azt mondja neked, még ha nem is egyenesen, hogy: igen.
Rögtön véded az álláspontod. Szerinted normális, amit csinálsz. Szerintem nem. De ha téged nem érdekel a "negatív" válasz, akkor miért kérdezel?
L/28
12/16 A kérdező kommentje:
Igazad van, de eleinte még nem tudtam ennyire egyértelműen, hogy szerintem normális, amit csinálok, csak a válaszok után jöttem rá. Ne haragudj.
2013. máj. 24. 13:39
13/16 anonim válasza:
Szerintem abból, hogy kicsúszott az államilag támogatott félévekből és a szakdolgozatot sem sikerült időben leadni látszik, hogy eléggé leszrja az egészet. Mondhatsz nekem akármit, ami érdekel arra van időm és meg tudom csinálni de őt ez nem érdekli. Kicsit úgy látom, hogy te és a szüleid egyengetitek az útját ő meg elvan de minek? Ő talán nem is ezt szeretné csinálni. Ahogy olvasom utána még mesterképzésre is mennie kellene, abból meg mikor lesz még munka... vagy legalább suli mellett dolgozik?
14/16 A kérdező kommentje:
Suli mellett dolgozgat. De azt is csak úgy módjával.
Igazából kevesen nem csúsznak ki náluk az államilag támogatottból, de ő pont nem lenne hülye hozzá szerintem.
Ha a szüleim ezt tudnák, hogy ez lesz belőle, biztosan nem adtak volna neki pénzt. Csak megbíztak benne... Meg a jóindulat...
2013. máj. 24. 14:14
15/16 anonim válasza:
amúgy az egyik barátnőm pasijával pontosan ugyanez történt, azért kérdeztem, hogy dolgozik-e. A barátnőm dobta a srácot, mert nem csinált nagyon semmit egész nap. A suli a srác azóta se fejezte be, dolgozni nem dolgozik, a kölcsönadott pénzt azóta se adta meg, pedig eltelt már 1,5év...
16/16 A kérdező kommentje:
Ja, nem ennyire vészes a helyzet szerencsére. Nem lusta, hanem inkább lassú, meg olyan lazán veszi a dolgokat.
2013. máj. 24. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!