Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van barátom de tetszik a testvére de nem akarom elhagyni a pasimat se. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
értelmeseket válaszoljatok lécci 16/L
2013. máj. 23. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Tedd fel magadnak a kérdést, hogy szereted-e a barátodat vagy csak úgy vele vagy, hogy mégse légy egyedül? Ha előbbi, akkor verd ki szépen a fejedből a testvérét. Ha kiderülne, hogy a testvérével is kufircolsz az irgalmatlanul padlóra teheti a szerettet srácot, márpedig akit szeretünk azzal nem teszünk ilyet. Ha az utóbbi a helyzet, arra nem tudok és nem is akarok tanácsot adni és csak remélem, hogy a tesónak van annyi esze, hogy a saját testvérével ne csesszen ki.
2013. máj. 23. 21:26
 12/18 anonim ***** válasza:

79%-os okostojásnak:

Először tanulj meg olvasni...

Az írja, tetszik a testvére, DE nem akarja elhagyni a pasiját SE.

Tehát mindkét fiút szeretné megszerezni, illetve úgy összejönni a tesóval, hogy azért ne veszítse el a pasiját se.

Így már érted????

Nem vagyok tinilányka, tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy a fizikai vágyak, a szerelem, és a párkapcsolati hűség csak logikai kapcsolatban állnak.

Ezért írom, hogy az semmit nem jelent, ha tetszik neki más is. Teljesen és tökéletesen mindegy, hogy az a tesója.

Később, netán egy hosszú kapcsolat (házasság, blablabla...) során is elő fog még vele fordulni, hogy más IS tetszik, netán mást is megkívánt.

A hűség elhatározás kérdése.

Mindent egyszerre meg nem lehet.

VAGY a mostani pasijával járnak, VAGY a tesójával, feltéve, hogy egyáltalán kölcsönös a vonzalom, mert erről pl. egyáltalán nem esett szó. Pedig nem elhanyagolható szempont.

Viszont látványos pofáraesés lesz belőle, ha kikezd vele, ő lepattintja, és elmondja a pasijának, mekkora ribit sikerült kifognia. Merthogy ez is bőven benne van a pakliban...

Ez utóbbi finom célzás a kedves kérdezőnek, hátha elgondolkodik....

Nőként sem tartok semmi sértőt abban, hogy többen is gondolkodásra akarják rávenni a bujalázban égő kedves kérdező lánykát...Egyszer érdemes kipróbálni, elsőre nehezen megy talán, de nem fog fájni! A végén még bele is jöhet úgy a gondolkodásba, hogy magától rájön mindenféle okosságra, és nem a GYK-n kell megkérdezni.

2013. máj. 23. 21:43
 13/18 ájszíjú ***** válasza:
te nagyonokosnakhiszimagát 79%-os! Ne tanítsd k.rválkodásra ha lehet. Amikor szerelmesek vagyunk valakibe , akkor nem kacsingatunk kifelé ugyanis csak a párunk érdekel (persze ez csak harmonikus párkapcsolatban jön létre és a leírtak alapján kétlem hogy neked részed volt ebben) "Elhatározás kérdése. Minden nő számtalanszor felteszi magának a kérdést élete során és bizony ki kell érdemelni, hogy ne csaljon, ne lépjen le... mert a lehetőség rá tengernyi." - zseniális..., most már biztos vagyok benne, hogy te több f@szt fogtál mint kilincset
2013. máj. 23. 22:35
 14/18 anonim ***** válasza:

12- A 2. felében ugyanazt írtad, amit én. Az első feléről: nem ugyanúgy értelmeztük. Kérdezi, hogy mit tegyen. Én meg pont gondolkodásra akartam rávenni, nem beszóltam neki. Problem?

13- szövegértelmezés? Hol tanácsoltam neki, hogy csalja meg a fiúját?

"Amikor szerelmesek vagyunk valakibe , akkor nem kacsingatunk kifelé ugyanis csak a párunk érdekel (persze ez csak harmonikus párkapcsolatban jön létre és a leírtak alapján kétlem hogy neked részed volt ebben)"

De, pontosan ebben van részem, képzeld. :)

Viszont a sok álszemérmes, képmutató nővel szemben tudom, hogy nincs olyan, miszerint testileg csak egyetlen ember tetszik valakinek. Én azért vagyok hűséges, mert így döntöttem, őt szeretem emberileg, de ettől függetlenül látom, hogy x meg y is jól néz ki. 16 éves korban ezt még nem tudja valaki így megfogalmazni, összezavarodhat, és marhára nem segít, ha még a nőtársak is leribancozzák.

Egyébként soha nem csaltam meg senkit. Hogy hány f.szt fogtam, az én dolgom.

Mások véleménye miatt se rávenni, se benntartani nem tudtak sz.r kapcsolatban, az én önértékelésem ugyanis más alapokon áll. Ezzel végképp nem tudsz megsérteni. :)

Általában a férfiak akartak rávenni engem komoly kapcsolatra, a mostaninak sikerült is. Olyan férfiak, akikért az álszemérmes, képmutató, szentet játszó nők a falat kaparják, miközben rettegnek és egy szóra ugranak a férfi fenekét nyalva, nehogy ribinek nézzék őket. :)

2013. máj. 23. 22:44
 15/18 anonim ***** válasza:

"Ne tanítsd k.rválkodásra ha lehet."

Egyébként míg racionálisan, logikusan le nem vezeted nekem, hogy az általam írtakból hogy a csudában következtettél erre, addig elnézést, de egyetlen szavadat sem látom méltónak érdemleges válaszra. :)

2013. máj. 23. 22:47
 16/18 anonim ***** válasza:

Egy kis segítség: ezt írtam. Előtte mindenki csak szidta, mekkora ribi. Úgy van, remek, ez a legjobb módszer, meg kell alázni, megfélemlíteni (eddig is bevált, ezért lettek a nők olyan ügyesek a férfiak megcsalásában, általában épp a nagy erkölcs-csőszök, mert én még egyet se csaltam meg soha, nem is hazudtam.)

Szóval, ezt tanácsoltam neki:

"Például olyat, hogy át kell gondolnia, érdemes lenne-e kockáztatnia, felrúgnia egy jól működő kapcsolatot?

Hogyan tudna annak a kedves, rendes fiúnak a szemébe nézni utána?

Vagy nem is annyira kedves, rendes? Akkor miért is van vele? :)"

Hogy a jó égbe jött ki ebből, hogy én k.rválkodásra biztatom?

2013. máj. 23. 22:50
 17/18 A kérdező kommentje:
ki mondta nektek hogy én ribancoskodnék én csak tanácsot kértem nem csaltam meg a pasim de néha nagyon nagyon úgy érzem hogy a tesója többet érezne irántam mint ő de nem baj akkor ribancozzatok nem is ismertek az értelmes válaszokat köszönöm
2013. máj. 25. 16:39
 18/18 anonim ***** válasza:
Senki nem mondta nekik. :) "r.bancozni" egyfajta divat, gondolkozni meg nem. :)
2013. máj. 25. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!