Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a fiú aki tetszik a legjobb barátnőm testvére?
Lányok!Van egy fiú aki nagyon rendes ,helyes,jól néz ki,két és fél órákat beszélek vele telefonon,suli után(más suliba járunk)néha feljön és olyan jókat beszélgetünk,olyan dolgokról amiről még a testvéremmel sem osztok meg.
Csak az a bökkenő hogy a legjobb barátnőm ikertestvére.nem tudom hogy megéri-e kockáztatni....
nem tudom mit szólna hozzá...félek hogy ez okozná a vesztét a barátságunknak
Kérlek segítsetek!
Nekem is van egy fiú ikrem, és az én barátnőim is sorra kinézték maguknak. De engem nem zavart volna ha összejön valamelyikkel. A k.vákat nyílván lebeszéltem. És a rendes barátnőimnek is azt mondtam hogy "felőlem összejöhetnek, de akkor a szexuális életüket ne velem beszéld majd meg" :D
Szóval engem nem zavart volna.
És is tesóm egyik legjobb haverjával vagyok együtt és sokszor jó is az egész. Pl amikor jön hozzánk családi vacsira a párom, akkor legalább nem csak engem ismer hanem testvéremet is, sokkal oldottabb, hogy a csaja és a haverja is ott ül az asztalnál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!