Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha a pasimmal cseten beszélek, sokat kell várnom?

Figyelt kérdés
Azt írja, hogy senkivel nem csetel, de azért már felment bennem a pumpa, hogy 5-6, 7-8 perceket kellett várnom, mire megnézte mit írtam, válaszoltam. Mérges lettem, szóba hoztam, és besértődött. Felőlem csetelhet másokkal is, de azért jobban figyelhetne rám.
2013. máj. 22. 23:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
arról van szó, hogy ismerkedési fázisban vagyunk, és nem kérdez semmit, nem érzékelteti, hogy fontos lennék.
2013. máj. 22. 23:30
 12/18 anonim ***** válasza:
ismerkedési fázisban vagytok, de cseszegeted?
2013. máj. 22. 23:32
 13/18 anonim ***** válasza:
nem kötözködés de ismerkedni nem fb-on kell
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem nagyon fogsz ismerkedésből párkapcsolatba váltani, ha már most cseszegeted. Ha nem tudod a válaszait, lépj ki, írd meg neki, hogy majd alkalmasabb időben beszéltek.
 15/18 A kérdező kommentje:
annyira nem érdekli amit írok, hogy már ráírtam, hogy mit csinálsz, untatsz. nem cseszegetem, csak fel akarom nyitni a szemét, hogy engem érdekel, és viszonozza már. elég dühítő, ha levegőnek néz.
2013. máj. 22. 23:35
 16/18 anonim ***** válasza:

ilyenen megsértődni...áá öcsém...utálom ezt.

tudod az embereknek soha semmi dolguk nincs, csak a fb chatnél csapkodják a billentyűzetet egész álló nap. nem kell mellette tanulni, stb...csak a szájbavert FB chattel törődni.

2013. máj. 22. 23:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Szia! Szerintem most jött el az idő, hogy észre vedd, hogy a "pasid" nem is pasid. Akivel ismerkedsz, az nem a pasid. Ha járnátok akkor már lenne okod kiakadni. Amúgy azt is jó lenne tudni, hogy mennyi idősek vagytok. De szerintem 18-nál nem több. (Azért az tud különbséget tenni az ismerkedés és a járás közt.)

Ha jártok, akkor igen is jobban foglalkozna veled. 10 perc sok. Én tudom a páromról, hogy sok hírt olvas. (Érdeklődik a világ felé és ismerem a médiafogyasztását is. ) Ha csetről is van szó, vedd bele azt is , hogy te is más oldalakon böngészel és én is rajta kapom magam, hogy hoppsz itt egy kicsit elidőztem.

Összegezve, hogy ne hasson leszólásnak. Nekem is volt régebben ilyen, hogy írtam nekem tetsző fiúnak, mert ismertem a suliból. De van különbség. A srác, ha itt se foglalkozik veled,..... . Akkor írná azt, hogy figyú, most közben mást is nézek... és az, hogy te szólsz ilyenért... látod te a helyzetet. Valóságban is ilyen passzív? A másik, hogy valóban ismerkedésnél már te magad el is döntötted a kimenetelt azzal, hogy segítettél a srácnak meghozni. Követelődző vagy és mindent számon kérsz rajta... és hogy még az elején vagytok az még rosszabb...

Én azt mondom, hogy lazíts a pórázon, vagy engedd el, hogy ha nem tudsz megbékélni ezzel... (bár nem sok srác szereti, hogy úgy van ellenőrizve, mintha az édesanyja tenné.

Tudod mint a jojó, többet engedsz visszatér.....

21L

2013. máj. 22. 23:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Magas a latency, mert a sok 18+ dolog amit letölt elszívja a sávszélességet.
2013. máj. 22. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!