Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az milyen ha a volt pasim a legjobb barátom és sms-t akar írni a srácnak akivel mostanság beszélek?
"szerintetek ronthat ez a helyzetünkön ?"
Ha velem történne ez meg, akkor részemről rontana a helyzeten... szóval kicsit elgondolkoznék, hogy miért ír ilyet, és ha annyira kincset ér, akkor miért nincsenek még együtt, vagy amúgy honnan tudja, hogy én vagyok, honnan a szám, kiadta meg stb stb.... szóval nehéz lenne ebből pozitívumot kivennem.
"Mi ebben a helyzetben a helyes döntés?"
Mi lenne ha megkérdeznéd tőle?
pl.:
Akarsz tőlem többet mint barátság- ismerkedés-haverság, vagy nem? Mivel azt vettem észre, hogy csak én kezdeményezek pl többet hívlak téged, mi ennek az oka?
Köszönöm a válaszokat!
Igen az lenne a helyes döntés ,rá kérdeztem nála esetleg találkozhatnánk vmikor igent mondott és azt mondta majd megbeszéljük mikor hol .
Köszönöm :)
ezt fogom tenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!