Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A volt pasimmal ha találkozom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volt pasimmal ha találkozom mit csináljak?

Figyelt kérdés
Annyira nem vesztünk össze mikor szakítottunk, csak megszakított velem minden kapcsolatot. Azóta egyszer találkozunk, akkor köszönt én is neki, és odamentem hozzá hogy béküljünk ki. Ehelyett inkább összevesztünk megint. Ha megint találkozunk hogy viselkedjek vele? Milyen legyek? Valahogy vissza tudom őt szerezni szerintetek?
2013. máj. 18. 20:27
 1/4 anonim ***** válasza:

istenem már..

hagyd a francba

2013. máj. 18. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Bettyke nyugi már:D
2013. máj. 18. 20:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért vesztetek össze? És mennyi idöt voltatok együt?
2013. máj. 18. 20:35
 4/4 A kérdező kommentje:
2 hónapot voltunk együtt. Lemondta már sokadszorra a találkozónkat, én meg féltékeny lettem. Mondtam hogy biztos egy másik lány van a dologban, mert mind a 2 volt barátnőjét megcsalta, erre gondoltam rögtön hogy engem is megcsal. Ezen megsértődött és azt mondta hogy ha már ilyenkor féltékeny vagyok, akkor hagyjuk az egészet. Ennek 1 hónapja...
2013. máj. 18. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!