Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a pasimmal, mégis fáj mással látni. Mit csináljak?
Szakítottam a barátommal (majdnem 1 évet jártunk)...mert megtetszettek másik fiúk is és nem éreztem magam korrektnek többé... Ez 3 hónapja volt neki ezt nem mondtam el hanem azt mondtam hogy már nem szeretem. Elfogadta a döntésem. Azóta én nem nagyon pasiztam, ő viszont beszélget lányokkal meg ilyenek. Múltkor pont az egyik plázában voltam, és megláttam ott ülni egy lánnyal... még mielőtt észrevett volna sarkonfordultam és hazáig alig bírtam a könnyeimmel, otthon meg bőgtem mint egy idióta...Egyszerűen nem bírom ezt! Nem tudom mással látni! És amikor más lány képét lájkolja facebookon, attól is kiakadok! De nem akarok vele járni, mert még mindig tetszik egy illető másik srác...
Mit csináljak?:( Hogy ne zavarjanak a dolgai..hiszen én mondtam ki az utolsó szót.
16/L
Megszopattad magad! MEGÉRDEMELTED!
HA-HA-HA-HA-HA!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!