Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda lányként hogy szerezzek pasit?
Figyelt kérdés
olyat, aki szeret és nem csal meg és nem vágyik egy bombázóra?2013. máj. 22. 18:47
32/41 anonim válasza:
Nincs ronda nő, csak szegény és ez rohadtul igaz. Itt a nyár, menj el diákmunkára: a keresetedből kezdj el szépen öltözni (szoknya, magas sarkú) menj el fodrászhoz, kozmetikushoz, csináltasd meg a körmeidet, vegyél pár jó minőségű alap sminkcuccot. Hidd el, nincs az a ronda nő, akiből ne lehetne jó nőt csinálni egy kisebb optikai tuninggal.
33/41 anonim válasza:
szerintem nem lehetsz csúnya minden lány szép küldesz egy képet??
34/41 anonim válasza:
En szívesen beszélgetnék veled:).Es kérdeznék is valamit tőled.Szerintem olyan pasi vagyok belsőre akit te keresel.
35/41 A kérdező kommentje:
mit kérdeznél?
2013. júl. 4. 14:52
37/41 anonim válasza:
Írj privit nekem,csak akkor kérdem :)
38/41 anonim válasza:
Igazán megmutathatnád magad. 90%-ban az itteni, hasonló felfogású lányok a legszebbek :)
39/41 A kérdező kommentje:
akkor én vagyok a kivétel hehe
2013. júl. 4. 14:57
40/41 anonim válasza:
olyat, aki szeret és nem csal meg és nem vágyik egy bombázóra---En ilyen vagyok.De mar nem ismerkedem.Minden lány átvert még eddig:csúnya is meg szép is.Es az eddigi lány ismerőseim,Nem akartak meg ismerni,inkább dobtak mert volt egy aprócska gond(Ami pedig nem leküzdhetetlen lett volna)...Hagyjuk :S
Egy szó mint 100 nem csak én vagyok ilyen gondolkozású.Te is meg találod a párod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!