Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda lányként hogy szerezzek pasit?
Figyelt kérdés
olyat, aki szeret és nem csal meg és nem vágyik egy bombázóra?2013. máj. 22. 18:47
2/41 anonim válasza:
Vonzd magadhoz a belső szépségeddel.
3/41 anonim válasza:
minden ember olyan amilyennek látja magát.
mért lennél már ronda.?
4/41 anonim válasza:
Zacskó fejre, láb szét, bugyi le
5/41 anonim válasza:
Aki nem vágyik egy bombázóra? hahaha olyan nincsen :DD:D
6/41 anonim válasza:
Bocs, összekevertem, zacskó fejre, bugyi le, láb szét.
Hülye diszkezslia...
7/41 anonim válasza:
Én ilyen vagyok de szerintem fiatal vagyok hozzád
Amugy előttem szólónak igaza van, próbálj meg a belső értékeiddel hódítani :)
8/41 anonim válasza:
Fogadni mernék,hogy az ország másik végén laksz, és hogy csak 10-en éves vagy :(
9/41 anonim válasza:
Próbáld a belső értékeiddel megfogni! Ne magadból indulj ki, mi egy lány személyiségébe is bele tudunk szeretni!
10/41 anonim válasza:
küldj egy képet és megmondom hogy nézel ki :)
nem élek vissza vele stb.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!