Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda lányként hogy szerezzek pasit?
Figyelt kérdés
olyat, aki szeret és nem csal meg és nem vágyik egy bombázóra?2013. máj. 22. 18:47
21/41 anonim válasza:
Eddz, és faragj magadból bombázót.
22/41 anonim válasza:
Hát ezek szerint nincs...:/
29 F
23/41 A kérdező kommentje:
jaj, bocs.
nem Budapesten élek.
2013. máj. 22. 19:39
24/41 anonim válasza:
Én ronda pasiként vagyok hasonló helyzetben. Ha gondolod ismerkedhetnénk.
25/41 anonim válasza:
Ácsi! Mit takar a "ronda"?
Egyébként a belsővel :)
26/41 anonim válasza:
Dobj egy képet, mert nem hiszem,hogy ronda vagy, sok csaj azt hiszi magáról,hogy ronda, pedig messze vannak a rondaságtól.
27/41 anonim válasza:
Ne vadássz jó pasira hanem elégedj meg egy rondával.Egyébként sok trükkel lehet a rondaságot kasirozni,szexi cuccok,igényes make up stb.Legjobb ha olyas valakihez fordulsz aki szerinted jól néz ki és segitene a személyiségednek megfelelő optimális megjelenés kialakításában.
28/41 anonim válasza:
Én is rondának tartottam magam mindig. Egyszer beültem a fodrászhoz, elkezdtem sportolni, karcsúsodtam, a fenekem feszesedett, a körmömet lekezdtem festeni, barátnőm segített néhány festési sémát megtanítani nekem. Néha még kontaktlencsét is hordtam, hordok. Néhány apró dolog is elég, h azt lásd vissza a tükörből, amit akarsz. DE a legfontosabb, h az agyadba rakj rendet, mert amíg nem tudsz,m a tükör is mást mutat. Mikor nekem sikerült ez, lett barátom is. Nagyon boldog vagyok vele és nagyon szeretem Őt.
29/41 anonim válasza:
Mégis mit takar az, hogy ronda?
30/41 anonim válasza:
Fogadjunk, nem is vagy ronda :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!