Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet fiú és lány között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet fiú és lány között barátság?

Figyelt kérdés
Ebben a témakörben mindíg megoszlanak minden baráti körömben a vélemények. Most kiváncsi vagyok a tiétekre is. :]
2009. okt. 3. 20:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Attól, hogy ellenkező neműek és heteroszexuálisak, még nem kell egymásba szeretniük.
2009. okt. 3. 21:33
 12/18 anonim ***** válasza:
Én úgy tapasztaltam a baráti köreimben,hogy nincs.Főleg most,hogy a legjobb barátom a párom már 9 hónapja:).Ahogy láttam,éreztem...az egyik fél mindig többet szeretne.Még ha ki sem mondja...nincs olyan fiú aki ne képzelné el a lánybarátját,hogy milyen lenne vele...Csak van aki felvállalja,és megpróbálja,hogy hátha lesz valami.És van aki csak semmit sem mutatva az ilyen érzéseiből,elfojtja őket.Az én párom elmondta,hogy nem barátként tekint rám.Ha nem hozza fel,nekem eszembe se jutott volna az,hogy én nyissak.A nő és férfi között mindig van vonzalom...
2009. okt. 3. 21:47
 13/18 anonim ***** válasza:
És mindig a fiú az imádó:/
2009. okt. 3. 22:05
 14/18 anonim ***** válasza:
Ahogy vesszük,nekem rengeteg lány barátom van,de szinte eggyiket sem utasítanám vissza,ha rámozdulna.Aki meg olyan,h semmi képpen nem vonzódok hozzá,azzal nem is vagyok annyira jó viszonyba,h barátnak mondjam.
2009. okt. 3. 22:59
 15/18 anonim ***** válasza:

24:47

ez faxság ne hari, nekem van ilyen bnőm, és egyikünk se tudná elképzelni, vicces lenne kettőnk közt a gondolat is, mert olyan jó barátságban vagyunk, h szex elképzelhetetlen lenne, pedig pl. mentünk nyáron együtt nudistrandra, de egymásra már valahogy inmunisak vagyunk, egymást nem tartjuk potenciális jelöltként, na és nem is rossz csajszi (na meg én még milyen klassz srác vagyok !!)

úgyhogy LÉTEZIK igen

2009. okt. 4. 06:16
 16/18 anonim ***** válasza:
17 éves vagyok és igen vannak fiú barátaim akikre mindig számíthatok és ez barátság, egyikünk se néz a másikra úgy mint nő vagy férfi. Mondjuk ha van barátom ő ezt sose érti meg:S
2009. okt. 4. 10:44
 17/18 anonim ***** válasza:
06:16:.Ezt az én baráti körömben tapasztaltam.A vonzódás nem azon múlik,hogy jó csaj-e vagy pedig srác...Hanem,hogy egyre szorosabb lesz a barátság.Minden elmondasz neki.Egyik percben meg már azt veszed észre,hogy elég sokat gondolsz rá.Sokkal többet ,mint barátként.Vannak srác barátaim,de volt egy időszak,amikor mindegyikkel elképzeltem ezt-azt.De elfojtottam és sosem tudták(nem is tudják)meg ezeket.A fiúk részlegéről meg 100%,hogy elképzelik,h milyen lenne.Nem egy srác barátom van,tudom miről beszélek.A barátság az egyik félnél már csak látszat lesz...Ha szerinted f*szság ha nem.ÍGY VAN.
2009. okt. 4. 11:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm azt mondta, hogy szerinte nem, mert vagy a fiu vagy a lány, ugyis gyengébb, és többet fog a másik iránt érezni. Szerintem lehet fiú és lány között barátság, de az nem ugyanolyan, mint az azonos neműek között. Nekem vannak fiú barátiam, akikre számíthatok ha baj van, és segítenek, tehát igaz barátok, de pl.: a havibajomat, meg a hasgörcseimet nem beszélném meg velük..:D és a szexuális életemet sem fejteném ki résztelesen..:D Az csak a barátnőkre tartozik, akikkel TABUK NÉLKÜL lehet beszélni MINDENRŐL! Tehát sztem lehet fiú-lány barátság, de csak bizonyos határokon belül:)
2010. jan. 30. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!