Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet fiú és lány között barátság?
Figyelt kérdés
Ebben a témakörben mindíg megoszlanak minden baráti körömben a vélemények. Most kiváncsi vagyok a tiétekre is. :]2009. okt. 3. 20:49
1/18 anonim 

válasza:

fiú létemre 2lány is van! az egyik már 13 éve a másik meg 7 éve:D
17f
2/18 anonim 

válasza:

persze, ha legalább az egyikük meleg(vagy mindkettő) és akkor a hetero sem tekint rá potenciális jelöltként. ellenkező esetben az egyik fél mindig többet fog érezni és akkor az már nem barátság.
3/18 anonim 

válasza:

20 51 ha azt mondod h meleg vagyok akkor nagyot fogsz kapni. mért lenne má meleg ha van 1-2 lánybarátja b+???
4/18 anonim 

válasza:

igen. de csak akkor, ha nem vonzódnak egymáshoz, és nem érzik kellemetlenül magukat amikor csajokról/pasikról mesélnek egymásnak. támogatják egymás kapcsolatait, stb.
nekem van egy ilyen fiú szerencsére:)
5/18 anonim 

válasza:

persze, simán, nekem van két olyan is, akivel pl akár együtt is tusolunk, és mégse jut eszünke semmi olyan, szóval létezik
6/18 anonim 

válasza:

Nekem nem lehet sajnos lány barátom, mert egy idő után vonzódni kezdenék hozzá.Volt egy lány barátom és ez miatt ment tönkre a barátságunk mert szexuális vonzalmat éreztem iránta, amiről nem tehetek:S
Úgy hogy szerintem személy függő ez a dolog.
19f
7/18 anonim 

válasza:

20:51es vagyok: első, melegnek nem vagy meleg de idiótának viszont igen, két verziót írtam le, vagy az hogy a két ember homokos vagy hogy az egyik fél többet érez, tehát a lányok simán érezhetnek irántad valamit. ja és anyukádat fenyegesd takonyfejű ;)
8/18 anonim 

válasza:

Bizonyos határok közt létezhet. Nekem is van olyan lány barátom akivel nagyon jól elvagyok, csakhogy egy csöppet se tetszik, de nem tudom, hogy fordítva mi a helyzet, van olyan is aki tetszik, de inkább nem csinálok semmit, mert az nagyon rosszul sülhet el. Ha azt vesszük alapul, hogy biológiailag úgy vagyunk megteremtve, hogy fiú és lány szexuális kapcsolatot létesítsen, akkor nincs.
9/18 anonim 

válasza:

vagy szex előtt vagy szex után :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!