Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életed szerelmét, vagy sok pénzt külföldön melyiket választanád?
attól függ, mekkora a szerelem és milyen munka
de valószínűleg a szerelmet választanám, mert ha annak vége is lesz, nem keseregnék annyira az elúszott munkalehetőség miatt, mint fordítva
ha a karrier miatt feladnám a szerelmet, és ez a munka nem válik be - akármilyen ok miatt - soha nem bocsátanám meg magamnak, hogy hagytam elveszni a szerelmet
mindenképp 2.
'életem szerelme' miatt hazajöttem külföldről rá 2 hónapra kidobott..paliba sose bízz:D
Ha ő életed szerelme, akkor valószínűleg komolyabbak a szándékaid vele. Ha külföldi a munka, hát nem tudom. Igazából, ha tényleg erős a kapcsolatotok, akkor meg próbálhatjátok, hoyg egy-két ére kimész dologzni, aztán hazajössz. Közben persze tartjátok a kapcsolatot, hazajössz, ha tudsz, ő meg kimegy. Aztán meglátjátok mi lesz: vagy kiköltözik ő is, vagy te hazajössz. MAúgy szerintem ha mondjuk a feleséged lenne, akkor nem szabadna a pénzt választani, de ez az én szuverén véleményem. Most vetik rám a köveket majd, de a férjemmel minket sem vet föl a pénz, de itthon nagyon boldogan élünk, pedig sok mindenünk nincs meg és mégis. (Vannak gyerekeink is, és rajtuk is azt látom, hogy boldogok, pedig nincs Monster High babájuk, és mégis.) szóval a bolgdogsághoz sokkal kevesebb kell, mint jó munka, nagy ház, nagy kocsi, sok pénz. De ez az én szuverén véleményem.
A válaszom továbbra is az, hogy beszéld meg a barátnőddel, mérlegeljetek, aztán vagy menj ki egy rövid időre, és próbáljatok meg együtt maradni (utána vagy lány is kimegy utánad, vagy te hazajössz), vagy értékeljétek át a kapcsolatotokat, hogy tényleg hosszútávra terveztek-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!