Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád: szerelmet+szegénységet, vagy boldogságot+gazdagságot?
Figyelt kérdés
2010. júl. 29. 23:27
1/26 anonim válasza:
Jobbesetben a szerelemmel boldogság is párosul...
2/26 Holdtündér válasza:
Előbbi... Ebben élek ugyanis, de boldogok vagyunk. :)
3/26 Holdtündér válasza:
A második helyett a szerelem nélküli gazdagságot kellett volna írnod...
4/26 anonim válasza:
Szerelem -> boldogság + szegénység. Én ezt választottam 20 évesen.
Gazdagság + nincs szerelem, csak a pénz -> tuti nem boldogság. Sose kéne.
5/26 anonim válasza:
Bocs, így helyes, mert félreérthető lett:
Szerelem -> boldogság, + szegénység...
6/26 anonim válasza:
1!
Nézd meg a Rubí elbűvölő szörnyeteget.. ő is pénzre ment és boldogtalan lett. inkább legyek szegény szerelmes mint szerelem nélküli gazdag!!!
7/26 anonim válasza:
Én szerelmet+gazdagságot választanék. Lehet azt is?
8/26 anonim válasza:
Én a 2.-at. A szerelem idővel átalakul szeretetté, megszokássá. És olyankor már sokkal nehezebb elviselni a szegénységet.
9/26 anonim válasza:
szerelem+ szegénység. de ha szerelmes vagyok, boldog is vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!