Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket választanád: szerelmet+szegénységet, vagy boldogságot+gazdagságot?
Hát. Egyértelmű a választás. A szerelmet könnyen megölheti a mélyszegénység, ellenben a boldogság+gazdagság egy igen csábító párosítás. :)
Viszont a való életben a boldogság akármivel tud párt alkotni és csak időleges, szóval maradjunk annyiban, hogy ezek a valós lehetőségek:
szerelem+szegénység VAGY gazdagság
Ezek közül meg már azért jobban hajlok inkább afelé, hogy legyen valaki, akit szerethetek. Nincs értelme gazdagnak lenni, ha nincs kivel megosztani...
20F
Én a gazdagságot választanám!A szegénységben sokkal nehezebb elviselni a rossz dolgokat,mint anyagi biztonságban!Nehéz úgy boldognak lenni,ha minden nap azon kell törni az embernek a fejét,hogy mi lesz holnap?lesz-e kenyér az asztalon!
Pénzzel mindent meg lehet venni,ami boldoggá teheti az embert,ha nagyon ügyes az ember,akkor még a szerelmet is!
inkább a gazdagságot választanám. A szerelem elmúlik, aztán maradok szegény. Ha szerelmet+szegénységet választom, abból lehet hogy nem lesz pénzem, de ha biztosítva van az anyagi hátterem, attól még lehetek szerelmes, és viszonozhatja is nekem valaki ezt a szerelmet, és boldog lehetek.
Akkor tehát, inkább legyen pénzem amivel boldog leszek, mert megveszek mindent amire vágyok, és csak a szerelmet kelljen keresnem, mint hogy legyek szerelmes és koplaljak.
a szerelem a boldogsággal is jár egyben..nem kell gazdagnak lenned h mindened meglegyen sztem..DE ha szerelmes vagy akkor egyben boldog is akkor meg minden h szegénységben vagy gazdaságban.. DE ÉN:
szerelem + szegénységet választanám előbb legyek azzal akit imádok szeretek mint csak boldog de sok pénzem legyen de ne legyek szerelmes..
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!