Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így? érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így? érdemes ezek után megpróbálni? :S

Figyelt kérdés
megismertem egy fiút pár hónapja. nagyon szimpatikus, viszont elég távolságtartó, ami annyira nem lenne gond, ha én nem lennék az. de én is az vagyok, és így elég nehezen tudunk beszélgetni. sokszor nem is érzem, amikor msnen beszélünk, hogy érdeklődne irántam, viszont már nem egyszer nyíltan megkérdezte, hogy szerintem lehet-e majd több köztünk mint barátság. eddig egyszer találkoztunk, mert pesten lakik (ami úgy kb másfél óra busz út, én havonta 1-2szer járok fel pestre). szerintetek érdemes így belevágni?:S
2009. okt. 3. 17:21
 1/4 anonim ***** válasza:
én nem varjazom a távkapcsolatokat, szóval én nem csinálnám.
2009. okt. 3. 17:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Én se vágnák bele
2009. okt. 3. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:
távolság tartók vagytok és még távolság is van köztetek. Egyetéretek az elöttem szólókkal.
2009. okt. 3. 19:46
 4/4 A kérdező kommentje:
élőben nem volt egyáltalán távolságtartó, még csók is volt..
2009. okt. 3. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!