Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet érzelmileg tönkre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet érzelmileg tönkre tenni egy fiút?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel barátnőm barátja által ismertük meg egymást!!Mikor négyesben találkoztunk akkor mindig el jött és jól éreztük magunkat viszont akárhányszor megbeszéltük h csak ketten találkozzunk ő sosem jött el...holott mindig ő hozta fel a kettesben való találkozást!!Viszont mikor 4-en voltunk de vége lett a dupla randinak akkor mindig hazakísért és megcsókolt!!(Így elvileg be jártunk)Ha facebookon beszélgettünk akkor mindig csak a szexről tudott beszélni...folyamatosan le akart fektetni..mire belementem!Meg is beszéltük h találkozzunk el is jött persze másfél órás késéssel .. nem volt nálunk többet 10 percnél mire közölte h neki mennie kell mert egy másik csajjal van randija...!!De persze előtte megalázott ahogy csak tudott..mivel azt mondta h 3-4 csajjal találkozik naponta és h ő milyen fontos ember és h komolyan gondolom-e h ő majd velem lesz.. és az a csók is csak azért volt mert részeg volt (megjegyezném teljesen józan volt)Kijelentette h szeret fájdalmat okozni az embereknek és nekem is... meg neki az ilyen plázás "lányok" jönnek be!!

Vissza szeretném adni neki ezt a megaláztatást de nem tudom hogyan... valakinek valami tippje?

2013. máj. 20. 19:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe, és máskor ne legyél ilyen naiv!
2013. máj. 20. 19:40
 2/4 anonim ***** válasza:

Te ne süllyedj le az ő szintjére, és ne akarj rajta bosszút állni. Az ÉLET majd megbosszulja!

22/L

2013. máj. 20. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
majd az élet visszaadja neki, te ne foglalkozz vele
2013. máj. 20. 19:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Te rontottad el már az elején, hogy bedőltél neki és minden ellenére mégis belementél abba, hogy lefeküdj vele. Nem tudom hány éves lehetsz, de ez nem vall egy érett gondolkodásra, ráadásul a bosszú semmire se megoldás, mert csak az ő szintjére süllyedsz le.
2013. máj. 20. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!