Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tönkre mentem érzelmileg, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tönkre mentem érzelmileg, nem bírom tovább. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 17:53
 1/10 A kérdező kommentje:
Én vagyok az a fiú, aki ezt a kérdést írta: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. "Normális az, ha egy fiú sír, mert nagyon hiányzik a szerelme?"
2009. ápr. 14. 17:58
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha tönkrementél volna, nem kérnél segítséget :P Egyszerűen csak sz@rul érzed magad mostanában és ennyi.
2009. ápr. 14. 18:13
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt az utat én is megjártam, teljesen ki voltam készülve 10-11 hónapon át semmi de semmi se érdekelt igazán. Első pár hétben sírtam is (titokban), pedig senki se gondolná hogy én sírni is tudok. A lényeg hogy ÉPÍTŐ jellegü foglalkozásba kezdjél, én ott rontottam el hogy elmélyültem egy netes játékvilágban ahonnan csak az húzott ki hogy összecsaptak a fejem fölött a valós élet hullámjai és ha nem szállok ki akkor fél év után, az egész életemet elrontottam volna.

2? / F

2009. ápr. 14. 18:22
 4/10 anonim ***** válasza:
18:22 véletlenül nem wowoztál?
2009. ápr. 14. 22:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem az volt. És nem is annyira a játékrol szólt mint arrol hogy feljártam a chat-re beszélgettem emberekkel, ismert lettem és befolyásos is. Hasznos dologra is fordíthattam volna az odaadásomat.

A kérdés írójának még annyi útravalót idézek az Oldboy c. filmböl: "Aki nevet azzal együtt nevet a világ. Aki sír az egyedül sír." Akármennyire is rosszul érzed magad, túl fogod tenni magad rajta. Ha nem hiszed el, akkor is. Lerövidítheted ha foglalkozol valami olyannal aminek van eredménye. Túl vagyok már ezen azon. Az ember csak addig szenved amíg rájön hogy senkit se érdekel annyira, mint amennyire neked fáj. Ha jobban érzed magad tőle akkor írj nekem egy mailt, szivesen meghallgatlak.

2009. ápr. 15. 00:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Nem, nem wow volt. Ilyen böngészős játék de nem is azon volt a hangsúly hogy játék hanem bekerültem a csapatba, moderátor lettem és egyre feljebb kerültem a ranglétrán, egyre többen ismertek, amikor egyszercsak azt vettem észre hogy egy álomvilágban épített homokvár kiskirálya vagyok. :)

Az is sokat segíte

2009. ápr. 15. 00:49
 7/10 anonim ***** válasza:
a böngészős játék nem vészes, szem csak azért nem tudtad abbahagyni olyan könnyen mert jó voltál benne és érezted hogy tartozol valahova mégha nem is igazi, ha wow lett volna akkor nagy baj lett volna mert az tényleg okoz függőséget bár szem elég unalmas játék de ez már eltért a témátol
2009. ápr. 15. 06:44
 8/10 anonim ***** válasza:
Behalok ezen az oldalon, 20szor megnyomom a válasz gombot, nem küldi el. Frissítem az oldalt, tényleg nem küldte el? Nem. Jó, kicsit rövidebbre fogalmaztam hátha az segít, azt elküldte. 4 percel később látom h a régebbit is amit elötte negyed órával próbóbáltam... Na ebböl írhatna valaki egy kérdést, hogy ez miért van.
2009. ápr. 15. 11:19
 9/10 A kérdező kommentje:
áááá törölték a kérdésből a lapot :@ na, mostmár egy kicsit jobban érzem magam mert javult a helyzetem, de akit azért érdekel: [link]
2009. ápr. 18. 16:17
 10/10 A kérdező kommentje:
öööőőőmm... izéé... msotmár tökmind1 a lap :P mert már rég nem a lányról szól...
2009. júl. 18. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!