Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne függjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne függjek tőle érzelmileg?

Figyelt kérdés
nagyon kötődök hozzá, mert sok nehéz dolgon átsegített és ezáltal sokkal erősebb lett köztünk minden. Túlságosan is, mert nagyon függök tőle. Képes vagyok egész nap itthon ülni és várni mikor hív. Minden apró programomat hozzá igazítom. Sose mondok semmire nemet, nem vitatkozom, mert félek, hogy elveszítem és azt nem bírnám ki. Ha összekapunk véletlen akkor is én kérek bocsánatot, még ha nem is én voltam a hibás, mert félek vele haragban lenni, hogy eltávolodik. Számomra ő a legfontosabb, de hogy tudnék ezen kicsit változtatni? Hogy lehetnék kicsit önzőbb, hogy ne függjek ennyire tőle? 22/L
2013. máj. 5. 08:09
1 2
 1/11 anonim válasza:

az lenne a legjobb,ha fognád magad és megmondanád neki,hogy szépen üljetek le megbeszélni ezeket!Mond el neki ugyanezt amit ide leírtál és próbáld meg vele megértetni,hogy neki is alkalmazkodnia kell hozzád,neki is néha engedni kell,mármint hogy néha mikor ő miatta vesztek össze térjen észhez és kérjen bocsánatot.Én is ilyen vagyok amilyen te,sőt én is jártam így.Most fél éves kapcsolatban vagyok jelenleg és a barátomról tudni illik,hogy nagyon makacs,sértődékeny és mikor még miatta is vesztünk össze állandóan én engedtem.Mikor meguntam mondtam neki,hogy szépen üljünk le megbeszélni és elmondtam ezeket.Azóta már többször is bocsánatot kért és beismerte,hogy nagyon gyerekes volt olyankor,így már vígan leéltünk egymással fél évet! Neked pedig hajrá és csak önbizalmasan! :)

17/L

2013. máj. 5. 08:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Beszélgettél erről már vele? vagy mindezt magadba tartottad?
2013. máj. 5. 08:40
 3/11 A kérdező kommentje:
Beszéltünk róla, csak ő sokszor nem érzékeli, hogy megbánt, ezért azt se érzi, hogy bocsánatot kéne kérnie. Nem vagyok hisztis vagy rögtön sértődékeny. Ő piszkál azért,hogy mozduljak ki meg menjek valahova ne csak rá várjak, hogy mit mond. Én kevertem ezt magamnak nem ő. De nem tudok "önállóbb" lenni.
2013. máj. 5. 08:54
 4/11 anonim ***** válasza:
3 Most is őt véded:D
2013. máj. 5. 08:56
 5/11 anonim ***** válasza:

"Én kevertem ezt magamnak nem ő. De nem tudok "önállóbb" lenni."

Mert még gyerek vagy, és rajongva tudsz szeretni.

2013. máj. 5. 08:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem védem csak leírtam, hogy mi van.
2013. máj. 5. 09:00
 7/11 anonim ***** válasza:
A beszédeddel is őt véded(óvod). Erre irtam.
2013. máj. 5. 09:06
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Uncsi vagy, ne csodálkozz, ha dobni fog.
2013. máj. 5. 09:14
 9/11 anonim ***** válasza:
8 Ment a minusz neked.
2013. máj. 5. 09:20
 10/11 A kérdező kommentje:
Ja szeretni már olyan uncsiság. Elfelejtettem, hogy manapság ágyból ágyba szállni a divat, ne haragudj, hogy ilyen régimódi vagyok.
2013. máj. 5. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!