Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne függjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne függjek tőle érzelmileg?

Figyelt kérdés
nagyon kötődök hozzá, mert sok nehéz dolgon átsegített és ezáltal sokkal erősebb lett köztünk minden. Túlságosan is, mert nagyon függök tőle. Képes vagyok egész nap itthon ülni és várni mikor hív. Minden apró programomat hozzá igazítom. Sose mondok semmire nemet, nem vitatkozom, mert félek, hogy elveszítem és azt nem bírnám ki. Ha összekapunk véletlen akkor is én kérek bocsánatot, még ha nem is én voltam a hibás, mert félek vele haragban lenni, hogy eltávolodik. Számomra ő a legfontosabb, de hogy tudnék ezen kicsit változtatni? Hogy lehetnék kicsit önzőbb, hogy ne függjek ennyire tőle? 22/L
2013. máj. 5. 08:09
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ne is törödj azzal,aki azt irta uncsi,nem kell követni ezt a felgyorsult világot,mert én is azt látom az a menő :) Lehet picit hosszú lesz,de most azért irtam,hogy segitsek.

Mi is igy voltunk a volt barátnőmmel,megismerkedésünkor én 17,ő 16.Mindkettönknek a másik volt az első.Mindketten kicsit különböztünk mástól (ő rendkivül jól rajzolt,én pedig általában verseket tudtam jól irni-elmondása szerint.) Kicsit mélyeb bvolt minden,volt valami a másikban,amiért kicsit feltudtunk nézni a másikra,és mi is sok mindenen átvezettük a másikat.Velem nem volt könnyű,kb a barátod helyébe lehetek,mert magántanuló voltam,beteg,szorongtam.féltem az emberektől,féltem/kimenni..nagyon nehezére találkoztunk,de összejött..ezáltal sokszor megbántottam,de mégis sokszor még akkor is ő kért bocsánatot..aztán ugy hozta az élet,hogy külföldre kellett mennie..kitartottunk,de ez a dolog még jobban elválasztott egymástól.ma már látom a hibáim,és én ezt látom is magamon,nagy hülye voltam.de ma már annyira ne mfélek senkitől,dolgozok,estin érettségizek,20 leszek pár hónap híján. Néha ő szokott keresni,én nyuszi vagyok felkeresni és ir nekem..jól esik,csak fura..ha egyszer az élet még ugy hozza,remélem tudunk együtt beszélgetni,vagy csak egyszer megölelni,mert mi tagadás fontos nekem a mai napig,csak én voltam a marharépa..ugyhogy probáljátok megbeszélni..időben,mert előbb utobb besokkalsz és azt a rajongást is elvakitja majd a folyamatos örlödés..akármi kérdésed van,privátban szivesen segitek :)

19F

2013. máj. 5. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!