Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne függjek tőle érzelmileg?
Ne is törödj azzal,aki azt irta uncsi,nem kell követni ezt a felgyorsult világot,mert én is azt látom az a menő :) Lehet picit hosszú lesz,de most azért irtam,hogy segitsek.
Mi is igy voltunk a volt barátnőmmel,megismerkedésünkor én 17,ő 16.Mindkettönknek a másik volt az első.Mindketten kicsit különböztünk mástól (ő rendkivül jól rajzolt,én pedig általában verseket tudtam jól irni-elmondása szerint.) Kicsit mélyeb bvolt minden,volt valami a másikban,amiért kicsit feltudtunk nézni a másikra,és mi is sok mindenen átvezettük a másikat.Velem nem volt könnyű,kb a barátod helyébe lehetek,mert magántanuló voltam,beteg,szorongtam.féltem az emberektől,féltem/kimenni..nagyon nehezére találkoztunk,de összejött..ezáltal sokszor megbántottam,de mégis sokszor még akkor is ő kért bocsánatot..aztán ugy hozta az élet,hogy külföldre kellett mennie..kitartottunk,de ez a dolog még jobban elválasztott egymástól.ma már látom a hibáim,és én ezt látom is magamon,nagy hülye voltam.de ma már annyira ne mfélek senkitől,dolgozok,estin érettségizek,20 leszek pár hónap híján. Néha ő szokott keresni,én nyuszi vagyok felkeresni és ir nekem..jól esik,csak fura..ha egyszer az élet még ugy hozza,remélem tudunk együtt beszélgetni,vagy csak egyszer megölelni,mert mi tagadás fontos nekem a mai napig,csak én voltam a marharépa..ugyhogy probáljátok megbeszélni..időben,mert előbb utobb besokkalsz és azt a rajongást is elvakitja majd a folyamatos örlödés..akármi kérdésed van,privátban szivesen segitek :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!