Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért lettem ilyen "kőtömb"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lettem ilyen "kőtömb" érzelmileg?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt szerelmes voltam annyira egy lányba, mintegy nagyágyú. Teljesen belehabarodtam. Persze Ő kikosarazott ezután magamat kezdtem ostorozni h nem vagyok hozzá elég jó. Szó szerint depressziós voltam. Aztán egyszer csak az élet elsodort mellőle. Nem láttam már mindennap és a szerelmem is elhalványult. Ennek idestova 3 éve. De azóta annyira nem éreztem senki iránt szerelmet, nem voltam "romantikus bolond", nem téptem magam egy lány után és a szerelemben se nagyon hiszek már. De a baj az h nem is látom már szükségét annak, hogy szerelmes legyek v. h komoly kapcsolatom legyen. Szívesebben nézek meg egy meccset, megyek el bulizni, mint hogy randizzak.
2013. ápr. 11. 22:37
 1/4 anonim válasza:
hidd el majd jön egy lány aki miatt ez változni fog :)
2013. ápr. 11. 22:39
 2/4 anonim ***** válasza:

Első: ez a legnagyobb klisé, amit valaha hallottam.

Láthatóan nem zavar, hogy nincsen barátnőd, vagy komoly kapcsolatod, vagy nem veszi el az agyadat a szerelem, akkor meg? Egyáltalán nem baj, ha valaki nem akar valaki mellett megállapodni. Sehol nincsen megmondva, hogy akkor vagy f.szagyarek az életben, meg sikeres vagy beteljesült, ha lóg valaki a nyakadon. Ha nincs igényed rá, akkor nincs, és ez nem gáz.

2013. ápr. 11. 23:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Még lelkileg elevenen él benned a lány, csak még nem dolgoztad fel.
2013. ápr. 12. 07:57
 4/4 anonim válasza:
második úgy néz ki téged nemrég ért egy csalódás
2013. ápr. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!