Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezzel tönkre teszek mindent?
Hát én is a pontnál tartanék.
Nem jelent neki semmit az őszinteség. És ez később is így lesz.
Kapcsolat legelejétől?
Nekünk is volt ilyen rész. Először is ha csak jelentéktelen dolgokban hazudik akkor miért? Tehát ott van nagyobb is. Nem hinném, hogy PONT. Először is gondold végig szerinted miért hazudna? Valószínűleg azért, mert nem akarja, hogy veszekedj. Másodszor olyat csinál aminek te ellene vagy. Gondold végig miért nem lehet őszinte veled. Ha hazudik akkor mondd, hogy már tudod, de nem érted miért nem lehetett az igazat mondani. Ne emeld fel a hangod. Ne akadj ki. Meglátod pár ilyen alkalom után elmondja, mert rájön felesleges volt hazudni, mert te is megtudod érteni. Valamiért nem bízik annyira, hogy őszinte legyen. Nekünk bevált. Én is hasonló gondokkal kérdeztem és itt kaptam a választ. Remélem tudtam segíteni.
így kezdődött... aztán mindig kiderült az igazság, számonkértem, akkor én voltam a "vádaskodó" aki nem bízik őbenne (joggal)
a végén eljátszotta hogy ő mekkora egy ártatlan szent és meg micsoda egy szemét, aki nem bízik és szakított.
bántott egy ideig, ma már hálás vagyok neki hogy nem vele poshadtam tovább az undok hazugságai hálójában, a viták előli menekülésében, az örökös "mosom kezeimet" "akkor is te vagy a hibás ha én bántalak meg" stb. undorító konfliktuskerüléseiben, az "én vármit megtehetek, te semmit" felfogásában.
jobb embert érdemlek és te is. kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!