Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért teszek tönkre mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért teszek tönkre mindig magam körül mindent?

Figyelt kérdés
16/L vagyok..De annyira egy reménytelen áá.Azzal kezdődött hogy tavaly belémszeretett valaki,aki neke mmégcsak nemis tetszett.Elkezdtem vele járni hogy hátha megszeretem,és nem éreztem semmit.Szakítottam ,és még aznap rájöttem hogy szeretem és kell nekem.Ő onnantól játszott velem hol kellettem hol nem.Egy barátnőm mindig kérdezte mi a baj,én sose hallgattm rá,össze is vesztem vele.Fél évembe került mire rájöttem hogy én voltam a h.ülye.Most újra beszélünk és jóban vagyunk.A srác akiről beszéltem miatta vesztünk össze.Most év elején ugyanez megtörtént egy másik lánnyal és ugyanazzal a fiúval akiről beszélek.Én nagyon szeretem őt és bármit megtennék érte,de ott a másik lány és nagyon jól elvannak járnak is,de msnen olyanokat ír nekem a srác hogy velem akar lenni és szakít vele.Ma ráirtam hogy megint láttam őket együtt.Erre ő irta hogy igen mert szakitottak.Én nem hittem neki.Összevesztünk,ő elment vagy letiltott,és azóta sírok,hogy hogy lehetek ekkora barom..Nem is tudok hinni neki ha igaza is lenne,nem teszek semmit azért hogy boldog legyek közben meg lehet igazat mondott és tényleg velem akar lenni..Annyira össze vagyok zavarodva..Csak azt tudom hogy nagyon nagyon szeretem és kell nekem és nem akarom többet mással látni!!!!!Holnap reggel odamegyek hozzá mert muszály vele beszélnem hogy mit érzek igazából.Csak nagyon félek hogy elsírom magam és otthagy..Kérlek segítsetek!!Mit mondhatnék neki??És hogyan csináljam azt hogy ne sírjam el magam??Kérlek ne írjátok azt hogy hagyjam békén.Erre most az tényleg nem megolddás!!!!
2010. febr. 1. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
ha kicsit is érdekled nem hagy ott ha elkezdesz sírni
2010. febr. 1. 18:08
 2/7 anonim ***** válasza:
:D
2010. febr. 1. 18:09
 3/7 A kérdező kommentje:
És ha sírok ugy hatásosabb?:'( ..Mert nem kéne megerőltetni magam ahhoz hogy sírjak mert menni fog magától....
2010. febr. 1. 18:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Micsoda zűrös lány.
2010. febr. 1. 18:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt is mondta hogy megunta hogy hisztizek..:'( De én nem hisztiztem volna ha nem lenne mégegy csaj rajtam kivül ha engem szeret..:'(
2010. febr. 1. 18:14
 6/7 anonim ***** válasza:
ha szereted ne hagyd békén és közöld vele az érzéseidet ha meg elsírod magad szerintem nem gáz,de attól tartok h ez a fiú csak játszik veled és nem szeret igazán báár remélem nem így van...ha meg elsírod magad előtte az csak jobban kifejezi h mit érzel iránta és ha emiatt otthagy akkor meg nem érdemel meg téged , joobbat érdemelsz nála...remélem h tudtam vmit segíteni :) L
2010. febr. 1. 18:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Remélem a holnap sikerülni fog:'( Én már nem akarok szenvedni tovább:'(
2010. febr. 1. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!