Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz az élet? Félek az időtől.
Sziasztok!
26 éves nő vagyok.Eddig két komoly kapcsolatom volt, egy 3 éves és a legutóbbi 4 évig tartott. 2 hónapja vége már a kapcsolatomnak, egy ideig ment vacila, mi legyen, én is ő is szenvedett, de szépen lassan talált valaki mást. Rengeteget vitáztunk, nem tudta mi legyen, félt hogy ha komolyabbra fordulna abból csak válás lenne.
Szóval a napokban pont az évfordulónk napján közzétette az új kapcsolatát. Borzasztóan érzem magam, nagyon szenvedek, és csalódtam. Gondolom mennyire szenvedhetett, mennyire voltak igazak a szavai,...de ez van, beleszeretett másba.
Elvagyok keseredve, úgy érzem levagyok maradva, 26 éves vagyok és kilátástalan az életem. Miért ő a szerencsés, neki miért sikerül minden? Félek attól, hogy majd egyedül maradok, hogy vénlány leszek. Nem leszek pl fiatal menyasszony, fiatal kismama, mindenről lekések :((( Neki kell állnom újra mindennek, szenvedni az első évben, félni hogy látom..stb. Várni várni és várni, hátha valakinek megtetszem....de mi lesz ha SOHA?!
Sokan elkövetik ilyenkor azt a hibát, hogy az első szimpatikus emberrel belerohannak egy kapcsolatba, mielőtt még megismernék, hogy valójában milyen is.
Akárhány éves is vagy azért ahhoz igencsak kell 1-2 év minimum hogy azt lehessen mondani igen tőle gyerekeket akarj, meg családi házat szilvafával ahol majd apu szedi a szilvát a gyerekekkel te meg a konyhában főzöd a lekvárt közben lefő a Douwe Egberts Omnia és boldogan szűrcsölgetitek.
Szóval ne görcsölj rá és ne löveld bele magad.
Nyugi kedves kérdező :)
Gondolom most vagy 20 férj jelölt fog rád akadni, ahogy a ismerem az interneten jelen lévő kapcsolatfüggő pasikat :DDD
nyugi nem kell pánikba esni... nem is tudtam hogy a csajoknál már ilyen hamar jöhet a kapuzárási pánik :D
én 17 évesen alig bírtam ki hogy el ne bőgjem magam hazafele a magánytól, mégis 2 év alatt új ember lettem.
olvass önfejlesztő könyveket hátha megnyugtatnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!