Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen nehéz az élet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz az élet? Félek az időtől.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

26 éves nő vagyok.Eddig két komoly kapcsolatom volt, egy 3 éves és a legutóbbi 4 évig tartott. 2 hónapja vége már a kapcsolatomnak, egy ideig ment vacila, mi legyen, én is ő is szenvedett, de szépen lassan talált valaki mást. Rengeteget vitáztunk, nem tudta mi legyen, félt hogy ha komolyabbra fordulna abból csak válás lenne.

Szóval a napokban pont az évfordulónk napján közzétette az új kapcsolatát. Borzasztóan érzem magam, nagyon szenvedek, és csalódtam. Gondolom mennyire szenvedhetett, mennyire voltak igazak a szavai,...de ez van, beleszeretett másba.

Elvagyok keseredve, úgy érzem levagyok maradva, 26 éves vagyok és kilátástalan az életem. Miért ő a szerencsés, neki miért sikerül minden? Félek attól, hogy majd egyedül maradok, hogy vénlány leszek. Nem leszek pl fiatal menyasszony, fiatal kismama, mindenről lekések :((( Neki kell állnom újra mindennek, szenvedni az első évben, félni hogy látom..stb. Várni várni és várni, hátha valakinek megtetszem....de mi lesz ha SOHA?!

2013. máj. 20. 18:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én 20 éves vagyok annyi , hogy nem nő ..de mindig ilyen barátnőim voltak akik kb a te korosztályod , és azért mert kialakult bennük egy kapuzárási pánik, de egyikkel se tudtam kijönni mert én meg fiatal vagyok hozzájuk, és ők egyre jobban kikészültek ahogy látom..és nekem se könnyebb hát igen, f*sz egy élet ez:S
2013. máj. 20. 18:59
 12/16 anonim válasza:
100%
3 és fél hónapra kimentem külföldre dolgozni boldog menyasszonyként. Szinte ki sem tettem a lábam a vőlegényem megcsalt.Persze nekem nem mondott semmit míg végleg haza nem jöttem. Játszott velem,hogy minden rendben van és nagyon szeret és ha haza mentem jöhet a baba, meg ilyenek.Mire haza értem végleg azzal várt,hogy kéri a dolgait ő is hozza az enyémeket,mert össze költözött egy 2 gyerekes család anyával aki miatta váll most el. Ennek is kb másfél hónapja. Ilyen téren egyáltalán nem vagy egyedül,de nyugodj meg nem vagy még elkésve. Én 25 éves vagyok. Előttünk még az élet. Hamarosan rátalálsz majd arra aki neked való és boldog leszel.Ne görcsölj rá csak várj. Járj el szórakozni barátokkal kapcsolj ki. A mi kapcsolatunk is azt hittem tökéletes mert sosem volt veszekedés meg semmi rossz, mi jól el voltunk. Csak ő másképp döntött, de minden helyre fog jönni nálad is. Szedd össze magad kicsit és élj.Ha be zárkózól az csak rosszabb.Legyél vidám és gyönyörű és a pasik a lábad előtt fognak heverni és nem tudsz majd választani. Még az is lehet ha meglátja milyen jól elvagy nélküle még vissza is akar majd menni hozzád.
2013. máj. 20. 19:02
 13/16 ASOT ***** válasza:
100%

Sokan elkövetik ilyenkor azt a hibát, hogy az első szimpatikus emberrel belerohannak egy kapcsolatba, mielőtt még megismernék, hogy valójában milyen is.

Akárhány éves is vagy azért ahhoz igencsak kell 1-2 év minimum hogy azt lehessen mondani igen tőle gyerekeket akarj, meg családi házat szilvafával ahol majd apu szedi a szilvát a gyerekekkel te meg a konyhában főzöd a lekvárt közben lefő a Douwe Egberts Omnia és boldogan szűrcsölgetitek.

Szóval ne görcsölj rá és ne löveld bele magad.

2013. máj. 20. 19:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Nyugi kedves kérdező :)

Gondolom most vagy 20 férj jelölt fog rád akadni, ahogy a ismerem az interneten jelen lévő kapcsolatfüggő pasikat :DDD

2013. máj. 20. 19:07
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ember küzdj és bízva bizzal!:)
2013. máj. 20. 19:25
 16/16 anonim ***** válasza:

nyugi nem kell pánikba esni... nem is tudtam hogy a csajoknál már ilyen hamar jöhet a kapuzárási pánik :D

én 17 évesen alig bírtam ki hogy el ne bőgjem magam hazafele a magánytól, mégis 2 év alatt új ember lettem.

olvass önfejlesztő könyveket hátha megnyugtatnak

2013. máj. 20. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!