Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz az élet? Félek az időtől.
Sziasztok!
26 éves nő vagyok.Eddig két komoly kapcsolatom volt, egy 3 éves és a legutóbbi 4 évig tartott. 2 hónapja vége már a kapcsolatomnak, egy ideig ment vacila, mi legyen, én is ő is szenvedett, de szépen lassan talált valaki mást. Rengeteget vitáztunk, nem tudta mi legyen, félt hogy ha komolyabbra fordulna abból csak válás lenne.
Szóval a napokban pont az évfordulónk napján közzétette az új kapcsolatát. Borzasztóan érzem magam, nagyon szenvedek, és csalódtam. Gondolom mennyire szenvedhetett, mennyire voltak igazak a szavai,...de ez van, beleszeretett másba.
Elvagyok keseredve, úgy érzem levagyok maradva, 26 éves vagyok és kilátástalan az életem. Miért ő a szerencsés, neki miért sikerül minden? Félek attól, hogy majd egyedül maradok, hogy vénlány leszek. Nem leszek pl fiatal menyasszony, fiatal kismama, mindenről lekések :((( Neki kell állnom újra mindennek, szenvedni az első évben, félni hogy látom..stb. Várni várni és várni, hátha valakinek megtetszem....de mi lesz ha SOHA?!
jol felidegesitettél!
ne siránkozz itt, én 30éves férfi vagyok és még sosem volt komoly kapcsolatom,és te sirsz? te meg a pasidis mázlisták vagytok
Attól nem lesz jobb, ha rágörcsölsz.
Ha most a következőtől mindent szinte azonnal akarsz, akkor az is inkább veszi majd a nyúlcipőt.
Szia!
Ezt csak te látod így sajnos.... nem vagy elkésve semmiről. Amúgy itt a nyár remek alkalom ahhoz ismerkedj hátha sikerül. Meg a család alapítást ne sietesd el csak azért, hogy fiatal menny asszony legyél és kismama... mert lehet megbánnád. Fel a fejjel és sok sikert kívánok neked! 25F
Nem szabad feladni, ennyi a titok. Semmiről nem vagy még lekésve. Építgesd a karriered, éld az életed.
A szakítás meg azért esik ilyen rosszul, mert ő talált előbb valaki mást. Ha neked toppan be a múlt héten egy pasi, akkor most ő szenvedne, ez ilyen.
2! Te férfi vagy, más a megítélés, a nők sajnos hamarabb öregszenek, 30 évestől még 40-ig ellavíroznak, utána vége,
egy férfi 40-n még nem öreg, sőt még 50-n sem, majd megtapasztalod
a nő 30 éves kor után vénlány, ez így van, de ma nem használják ezt a szót,
Te meg ne izgulj, mert belehajszolod Magadat, ne akarj görcsösen keresni senkit, nyugi, menjél szórakozni, változtassál az életeden, menni fog, legyél optimista N
6.-os vagyok!
Sok genyó itt! Mi volna, ha egyszer nem oltanátok a másikat? Ezért van az, hogy veletek egy normális nő soha nem fog szóba állni mert ekkora k*csögök vagytok! Akinek nem inge ne vegye magára. Sok pasi álmodik egy ilyen komoly gondolkodású nőről mint a kérdező. Köztük vagyok én is.... de az most mellékes, hogy nekem alakul lehet és minden ok lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!