Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy párkapcsolat vagy az élet, amire mindig is vágytatok? Ti melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Jelenleg az egyik sem az "enyém", viszont már volt szerencsém mindkettőhöz. Összejöttem egy sráccal, nagyon jól megvoltunk minden téren, ennyire még soha nem tudtam megnyílni senkinek - és ez kölcsönös is volt. Aztán lehetőségem volt két hónapra külföldre utazni, abba az országba, ahova már évek óta vágytam, és persze ott csak még jobban beleszerettem. A bökkenő csak az volt, hogy időközben a barátom elkezdett féltékeny lenni (itthon soha nem volt az, csak a távolság miatt alakult ki benne, mert félt, hogy elveszít), rengeteget veszekedtünk, majd végül szakítottunk. Most újra itthon vagyok, a srác nagyon hiányzik (ő kb egy hónapja meg is kérdezte, hogy lehetne-e szó újrakezdésről), de nagyon visszavágyom külföldre is (más, családi okok miatt is). Nem tudom, melyik irányba tegyek lépéseket. Normális esetben külföldöt választanám, mert nem voltunk túl sokáig együtt, de vele annyira egy hullámhosszon voltunk, és ez annyira elbizonytalanít...2013. máj. 13. 23:29
1/6 anonim válasza:
Általában ez a két dolog nem zárja ki egymást, szóval van esélyed, hogy egyszerre mind a kettőhöz szerencséd lesz. Csak jem biztos, hogy olyan formában ahogy te azt elképzeled. Lehet, az életet amire vágysz nem ott külföldön találod meg, és az sem biztos, hogy párkapcsolatod csak azzal a sráccal jöhet létre. Maradj nyitott.
3/6 anonim válasza:
én a fiúval maradnék
azzal lennék, akit szeretek, mindegy, hogy hol :)
5/6 anonim válasza:
mond a srácnak menjen veled. azt miért nem lehet? ha meg ő az igazi késöbb is az lesz, menj
6/6 anonim válasza:
SRÁC!!!!
Egyébként nekem a kettő egybe esik. Ha összejövök végre a Szerelmemmel, akkor azt az életet kapom, amire mindig is vágytam. Éjszaka, miután szokás szerint róla álmodtam, kinyitom a szemem, és őt látom meg. Reggel vele kezdem a napot, neki csinálok kaját, vele szexelek, majd együtt alszunk el. :) Hmm ~
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!