Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most már ettől is tartani kell? Lenyúlták a párunkat bármikor?
Volt egy ismerkedős kérdés,hogy normális lányok általában foglaltak.
Erre többen írták,hogy nyugodtan nyomulj rá.Hiába normális ha jobb vagy a pasijánál akkor téged választ.
Meg őt is el lehet hódítani.
Csak szerintem felháborító?!Oké ha hűséges veled marad.De akkor is ott fog motoszkálni a fejében valami.Mert a srác elindít egy lavinát.Főleg érzelmek terén.
Ez az új módi?Lenyúljuk más pasiját/nőjét ha nekünk tetszik.Ma már miért olyan kevés embernek van normális etikett tudása?
Tudod, akit lehet, azt viszik. Akit nem, azt nem.
Akiben van egy parányi kis hűség, abban rajtad kívül senki nem fog motoszkálni a fejében. Akinek meg egy kapcsolat annyit ér, azt nem is baj, ha viszik.
De itt a legfőbb bajom a próbálkozásnál van.Na meg mi van ha tényleg érezni fog a pasi/csaj iránt valamit?
Már elrontotta a kapcsolatot.Hiába marad veled
A bizalomhiány, rossz példa, ezeket látják a mai fiatalok. Az én szüleim 30 éve kitartanak egymás mellett, jóban, rosszban, bíznak a másikban, én ezt láttam. A párom szülei szintén ilyenek. Ma már ez nagyon ritka. Szex, intrika, veszekedés, válás...ezt látják a fiatalok, így normális etikai nevelést nem is kaphatnak.
Egy kissé indulatos tudok lenni az ilyesmire és ha valaki velem próbálkozna egy ilyen mondatra, a próbálkozót és a tanács adót is szájon vágnám.
Végül is a bizalom meg van a barátnőm felé.
A gondom azzal van,hogy vannak olyan gyökerek akinek van pofájuk próbálkozni
És akkor még olyan tanácsokat adnak hogy nyugodtan próbáld meg. Szerintem is szánalmas.
Héé skacok! Ezzel elrontotok egy párkapcsolatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!