Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
A barátnőmmel 3 éve és 1 hónapja vagyunk / voltunk együtt. Neki szept 28 tól megkezdődött a 2. évi egyetem.Egy melletünk lévő másik városban van az egyetem. Elkisértem útjára , egész nap együtt voltunk s este fele könnyes búcsút vettünk egymástól majd hazakellet menjek a busszal. Ah telt múlt a hét egyre kevesebbet kezdtem érdekelni.Ma meg már nem akart még értem se hazajönni annyira nem érdekeltem. Idáig nagyon szeretett most meg nem tudja már h szeret e egyáltalán. Mi történhetet?? Mit csináljak? Irjak neki vmi nagyon jó szerelmes smst amitől meggondolja magát (ha igen nem haragszom meg ha ajánlotok 1et)? v mi tévő legyek??2009. okt. 2. 22:31
1/6 anonim 

válasza:

megkérdezhetnéd h van-e vmi baj, de ilyen kedvesen :)
ne smsben,hanem személyesen..
szeretjük mi lányok a figyelmes srácokat,csak óvatosan :)
2/6 A kérdező kommentje:
megkérdeztem , de nem válaszolt reá. Anyit mondott h nem tudja h mi van. Talán az a baj h túl rendes , s túl kedves voltam vele ... v nemtom ... ( a lányok nagy részénel ennek az ellenkezőjú pasik tetszenek , vagyis a hülyébbek :( ) a rendes fiűknak már kevés hely van a világban...
2009. okt. 2. 22:42
3/6 A kérdező kommentje:
já és ténleg nagyon törődő voltam vele ... s mindent megtettem azért h boldognak lássam... pláne mostanába... de úgylátszik hiába :(
2009. okt. 2. 22:44
4/6 anonim 

válasza:

a barátnőd új közegbe került, sok új barát, új élmények és ebbe te nem férsz bele, jól érzi magát, bulizik stb. Sok gimis kapcsolat tönkre megy az egyetem alatt, ha nem elsőben akkor másodikban...
velem is ez történt. ilyen az élet.
5/6 A kérdező kommentje:
már a 2. évjét járja ott. S nem új közeg. Minden ugyanaz. Kivéve a lakhelye , mert más lakhelyet bérelt ki.
2009. okt. 3. 09:09
6/6 anonim 

válasza:

Én a helyedben nyomoznák egy kicsit, nem akarom az ördögöt a falra festeni,de a csajok ilyenek, megy a buvalba*szott kép,kedvtelenek stb de persze csak előtted közben meg már más pasival van:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!