Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem ír rám? Lehet h nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír rám? Lehet h nem érdeklem annyira:S:S?

Figyelt kérdés

egy sráccl ismerkedem msn-en,eddig kétszer beszéltünk de mindkétszer én írtam rá:S:S,egész jól el tudtunk beszélgetni.de nem ír egyszersem rám msn-en:(

ráírjak megint vagy várjam h ő írjon rám?

2009. okt. 2. 21:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem még 1x-2x írj rá,és ha jókat dumáltok meg minden,akkor egyszer ne írj rá és várd meg h ő írjon rád és ha megkérdezné h mért nem írtál rá v alapból is mondhatod h "jajj,nem is vettem észre h fenn vagy,de jó h rám írtál" v hasonló..:D

de ha nem nagyon írtok egymásnak..és már kínos h nincs témátok akk ink hagyd sztem..:/

de ha nem..akk..hajrá!!:D

2009. okt. 2. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

Ne írj rá te várd amíg ő ír rád, különben eltaszítod magadtól, és az nemjó

15/F

2009. okt. 2. 21:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Tipikus tiniprobléma... Felejtsd el és ne baszogasd minden nap :D

Lehet hogy csak player típus és nagyívben tojik a lányok fejére..

2009. okt. 2. 21:15
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek!
2009. okt. 2. 21:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Írd ki állapotnak, hogy a gép közelében vagy de nem vagy előtte, és buzzoljon, ha szeretne beszélgetni. ( hangszóróval hallod, hogy buzzol-e) Akkor kiderül, hogy szeretne e beszélgetni, nemcsak azért ír, mert te is írtál, és írjon már valamit ő is... Bár szerintem, ha jól elbeszélgettek, akkor szerintem nemcsak illemből válaszol. L
2009. okt. 2. 21:23
 6/6 A kérdező kommentje:
ez jó ötlet:)köszönöm
2009. okt. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!