Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsalhat a barátnőm? Mit csináljak?
Barátom állítja, hogy a barátnőmet látta egy buliba idegen pasival ölelkezni, puszilgatni. Én természetesen, ezekután megkérdeztem a párom, hogy erről mit tud..... erre teljesen fel volt háborordva, hogy gondolhatok ilyet nagyon szeret engem, én vagyok a legfontosabb neki stb stb.
Nem tudom higyjek-e neki, mert tényleg nem látok semmi bajt, 4 éves kapcsolatba vagyok vele, nagyon boldog a kapcsolatunk.
Megcsalhat valaki úgy valakit, hogy nagyon szereti és semmi baj nincs a kapcsolattal? Mi visz rá valakit, hogy ilyet tegyen? Ha már nem szeret, miért nem hagy el?
Ti külön szoktatok bulizni?
Mi is 4 éve vagyunk együtt,de sosem szoktunk külön menni sehová sem.....
1-es
Volt, amikor külön, de most nem bulizni volt állítólag, hanem otthon tanul
Mi sem szoktunk külön eljárni,5 éve vagyunk együtt.
Két lehetőség van:
a, barát egy sz.rkavaró
c, csak te hiszed azt,hogy minden ok,a barátnőd hiányol valamit,amit nem kap meg....
4-es
Haverom ott volt, nem tudott arról, hogy ő ott lesz.
Jellegzetes barátnőm, nem mindennapi tűsi haja van meg orrkarikája. Szóval nehezen lehet összekeverni, és barát váltig állítja
Akkor az 90% hogy úgy is volt.
hagyd ott a kis ribit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!