Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek sem működik már ez a kapcsolat?
1 éve vagyunk együtt. Én 21 L, ő 26 F.
Az elején rengeteget udvarolt nekem,én pont egy kapcsolat
lezárása után ismerkedtem meg vele,eleinte nem akartam vele ismerkedni, de ő folyton ostromolt engem.Végül beleszerettem.Folyton azt hangoztatta,hogy én vagyok az eddigi legszebb barátnője,engem mindennél jobban szeret....stb.
Egy pár hónapja,viszont teljesen megváltozott,bunkó velem.
Ő dolgozik egy irodában,napi hat órás munkaidőben.
Az egyik legjobb haverja az én volt osztálytársam,azt mondja munka után mindig találkoznak páran,és elmennek sörözni,kajálni.
Viszont mikor én hívom,kitalálok valami programot,sosem ér rá,mindig fáradt,azt mondja hogy haverok után már nem jut ideje másokra is (rám), és mikor erre kikeltem magamból,azt mondta hogy a nem fogja lemondani a programjait a barátaival,akiket évek óta ismer,holott engem csak egy éve.
Erre tényleg dühös voltam,és azt mondtam,hogy akkor járjon valakivel a haverjai közül,sok boldogságot!
Erre megkaptam hogy a végtelenségig gyerekes a viselkedésem,hisz velem van együtt,nem a haverjaival.
Akkor miért van az,hogy velük napi szinten találkozik,velem meg egy héten 1x,max 2x?
Erre azt felelte,hogy fáradt munka után,a haverja érte szokott menni autóval,én meg messze lakom tőle (5 metró megálló).
Erre tényleg nem tudtam mit felelni?
Tudom,és tisztában vagyok vele,hogy ez így nem jó,de miért nem mondja meg,hogy ő már nem szeretne velem együtt lenni?
Mert ennek ellenkezőjét állítja ha rákérdezek.....
Én mondanám neki,hogy csá!
Ennyi volt,menj dugjál egy jót a haverjaiddal!
ma 10:31
esélyes hogy ez lesz végül :(
Mindenki arra szakít időt,amire akar!
Ha nagyon szeretne veled találkozni,még barátok haverok mellett is,hidd el megoldaná!
Csak ezek szerint nem akarja,és kifogás az,hogy messze laksz tőle!
Lehet,hogy jobban járnál,ha keresnél mást
csak kifogásokat keres. szerintem már csak szex kell neki. Hajítsd ki mielőtt még ő szakítana:) Így a büszkeséged megmarad. Ez a pasi nem érdemel mást...
27/N
Igazuk van az előttem szólóknak...
Te viselkedsz gyerekesen? Azért ez vicces :) 26 évesen ennyire futja tőle, de nyilván nem ő a gyerekes :)
Hasonló korosztály vagyok (+1 év), napi átlag 11 órát dolgozunk, mégis van időm arra, amire szeretnék, max. kevesebbet alszom :) elhiheted, sokszor szeretnék olyan fáradt lenni, mint ő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!