Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj? Mi lehet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
25/L vagyok es valahogy mindig is ugy ereztem,hogy nekem nincsen szüksegem a sexre sem kapcsolatra..Most is mar egy eve nincs baratom es megvagyok nelküle.Nem mondom,hogy nem volt pasi az eletemben ez idö alatt.Persze van olyan is,hogy nagyon hianyzik a sex.Komoly kapcsolatom meg nem igazan volt.Ha volt kapcsolatom azt hittem meg fulladok.Nem birtam a kötöttseget.Mindig is azt ereztem,hogy nekem egyedül a legjobb.Imadok bulizni.Szeretem amikor azt csinalhatok amit akarok.Persze ez mas volt amikor szerelmes voltam,de nagyon csunyan atvagtak...azota ugy vagyok vele,hogy nem kell pasi.14 evesen volt egy nagy szerelmem ami 7 evig tartott(plätoi volt)Nem jartunk,de volt egy s mas közöttünk.sex nem volt.Gyereket sem szeretnek...remelem valamennyire erthetö amit leirtam.

#szex #kapcsolat #kötöttseg
2013. máj. 18. 16:18
 1/9 anonim ***** válasza:
nem vagy még érett rá:D ennyi:D mellesleg 25 évesen még bőven bulizhatsz, nem muszáj lekötnöd magad. én se akarok gyereket, úgyh megértelek:D
2013. máj. 18. 16:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Ebben a cipőben járok/jártam. Igazán nagy csalódás után valahogy normális talán. De elmúlik. Most kb úgy érzem, jöhetne valaki, laza kapcsolat, majdnem járás, lenne szex közös programok, stb stb de nem egymásra akaszkodva. Aztán meglátjuk mi sül ki belőle.

25/f

2013. máj. 18. 16:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Ismerkedek most is,nem azzal van a problema,de egyszerüen senki sem kell.es a sex??az normalis,hogy nem kell??
2013. máj. 18. 16:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Az még okés, hogy komoly kapcsolatot nem akarsz. De az hogy szexre sincs igényed az már nem a legnormálisabb dolog.

Akkor keress alkalmi kapcsolatokat szexre menj csak rá ismerkedésnél.

Aztán ha nem jó nem látod többet ennyi.

Ha meg jó volt akkor összejártok amikor jól esik.

De az hogy 25 évesen egyik sem az nem túl biztató.

2013. máj. 18. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Én 22évesen ugyanilyen vagyok, mint te, eltekintve attól, hogy nekem szükségem van szexre (egy hozzám nagyon hasonló régi fiú haverral megoldjuk a dolgot) szóval megértelek.

A kötöttséget nagyon rosszul tűröm, ha szerelmes leszek (eddig 2 alkalommal) akkor pedig azt tapasztalom, hogy a pasiknak nem igazán kell, amit adok. Engem nem érdekel ha eljárnak a haverokkal, ha nem találkozunk csak hetente párszor, nem várom el, hogy virágot vegyenek nekem vagy bármi. Ilyenkor rögtön lábtörlőnek néztek és már azt hitték mindent megtehetnek velem...talán ezért nem is akarok kapcsolatot :D

2013. máj. 18. 18:24
 6/9 anonim ***** válasza:

Kedves 5ös válaszoló, pedig ilyen lányokért könyörög egy csomó srác:D

Őszintén szólva nekem egy ilyen lány lenne most megfelelő. Csak ugye ahogy írod ilyenkor valaki semmibe veszi a másikat.

25/f

2013. máj. 18. 18:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem azt irtam,hogy nincs igenyem a sexre,de meg lennek nelküle is.Lehet azert is van ez,mert azt tapasztalom folyamatosan,hogy a ferfiaknak csak az kell...az egyik pasimnal is azt tapasztaltam amikor meg jo volt közöttünk a sex addig igy szeretlek meg milyen jo veled,amikor meg mar problemak voltak akkor meg semmi.Nem ertem ezt sem ,mert az elejen nagyon kivantam egy nap akar többször is es egyszer csak elmult minden es szinte a hatam közepere sem kivantam volna Öt...mondtak mar hogy lehet nekem szerelem kell ahoz ,hogy jo legyen a sex.Volt egy baratom akit imadtam es vele nagyon jo volt.tisztara be voltam ra indulva meg a gondolatatol is....
2013. máj. 18. 19:20
 8/9 anonim ***** válasza:
IRÁNY ÁRATNI TE SZERENCSÉTLEN!!!! -.-
2013. máj. 27. 19:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Te meg tanulj meg IRNI TE SZERENCSETLEN!!!
2013. máj. 27. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!