Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Mi lehet ez?
Ebben a cipőben járok/jártam. Igazán nagy csalódás után valahogy normális talán. De elmúlik. Most kb úgy érzem, jöhetne valaki, laza kapcsolat, majdnem járás, lenne szex közös programok, stb stb de nem egymásra akaszkodva. Aztán meglátjuk mi sül ki belőle.
25/f
Az még okés, hogy komoly kapcsolatot nem akarsz. De az hogy szexre sincs igényed az már nem a legnormálisabb dolog.
Akkor keress alkalmi kapcsolatokat szexre menj csak rá ismerkedésnél.
Aztán ha nem jó nem látod többet ennyi.
Ha meg jó volt akkor összejártok amikor jól esik.
De az hogy 25 évesen egyik sem az nem túl biztató.
Én 22évesen ugyanilyen vagyok, mint te, eltekintve attól, hogy nekem szükségem van szexre (egy hozzám nagyon hasonló régi fiú haverral megoldjuk a dolgot) szóval megértelek.
A kötöttséget nagyon rosszul tűröm, ha szerelmes leszek (eddig 2 alkalommal) akkor pedig azt tapasztalom, hogy a pasiknak nem igazán kell, amit adok. Engem nem érdekel ha eljárnak a haverokkal, ha nem találkozunk csak hetente párszor, nem várom el, hogy virágot vegyenek nekem vagy bármi. Ilyenkor rögtön lábtörlőnek néztek és már azt hitték mindent megtehetnek velem...talán ezért nem is akarok kapcsolatot :D
Kedves 5ös válaszoló, pedig ilyen lányokért könyörög egy csomó srác:D
Őszintén szólva nekem egy ilyen lány lenne most megfelelő. Csak ugye ahogy írod ilyenkor valaki semmibe veszi a másikat.
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!