Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tönkretesz egy fiú lány közötti barátságot, ha a fiú megkérdezi a lánytól, hogy ebből nem-e lehetne több?
Én vagyok a fiú :) régóta ismerjük egymást és ez tényleg nem párkapcsolatnak indult. Akkor még neki is volt pasija, meg nekem is barátnőm, de már mindketten egyedül vagyunk. Nem azt mondom hogy fülig szerelmes vagyok belé, csak azt hogy el tudnék képzelni többet. Egy laza párkapcsolatot, amiben együtt töltjük a szabadidőnk, együtt megyünk ide-oda, nyarat közössé tesszük, nem csak mint barátok beszélünk időről időre. Azért a nyár mert nyár végén mindketten másfele megyünk egy fél évre, akkor szerintem nem lesz értelme fenntartani a kapcsolatot. Bár ki tudja...
Szóval ha ezt így megkérdezem a lánytól, akkor ez sértő lehet számára valamilyen szempontból?
Nem fog a barátság rovására menni, hogy én ezt megkérdezem? Én tényleg nem esnék mély depresszióba attól ha nemet kapok, nem mondanám, hogy nem érintene meg kicsit se, de tudnék mindent úgy csinálni mint mielőtt megvolt ez a beszélgetés?
Vélemény?
Szerintem ez nagyon sok mindentől függ, de egy barátságot és LAZA kapcsolatért egészen biztosan nem áldoznék be. Ha komolyan gondolnád, akkor esetleg.
Én is elmesélem a sztorimat. 22 éves vagyok, az egyetem elején ismerkedtem meg egy sráccal, aki évfolyamtársam volt, de más szakra járt. Nagyon jóban lettünk, de mindkettőnknek bonyolultan alakultak a dolgai, ezért nem lett semmi, aztán neki barátnője lett én pedig lemondtam róla mint srácról, aztán nekem is lett párom. Átalakult a közöttünk lévő kapocs egy erős barátsággá, soha nem lett kimondva, hogy mi valaha is éreztünk egymás iránt többet, nem is történt semmi közöttünk.
Aztán nem olyan régen a srác abszolút meglepetés szerűen előállt a témával, hogy ő kezdetek óta oda volt értem meg vissza és totálisan sokkolódtam. Persze valahol sejtettem, de sosem gondoltam, hogy ezt valaha is kimondaná, pláne hogy előtte nap láttam az ex barátnőjével kézen fogva sétálni. :) Elmondta, hogy valójában mindig is közelebb álltam hozzá, mint a barátnője (akivel 3 évig együtt volt), na ettől sokkolódtam igazán, közöltem is vele, hogy azért ez durva, ilyet ne mondjon... Mivel megszólalni nem bírtam így megbeszéltünk egy másik alkalmat, néhány nappal későbbre, amikor ismét előszedjük a témát, így is lett.
Igazából felnőtt emberek módjára sikerült lerendeznünk, megbeszéltük a múlt nagy történéseit, hogy mindketten bejöttünk egymásnak még sem tettünk semmit, amikor szinglik voltunk, nekem most párom van és bár tudja, hogy sz*r a kapcsolatunk, azért ez nem ilyen egyszerű. A lényeg, hogy elutasítottam.
Ő ezt megértette és elfogadta, aztán azt is megbeszéltük, hogy ő ettől még szívesen beszélgetne velem továbbra is, én is. A kapcsolatunk talán annyiban változott, hogy még szorosabb és bizalmasabb lett, mint azelőtt, habár a párkapcsolati problémáimmal már nem traktálom őt, amióta tudom, hogy mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!