Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldjam meg? (többi lent)
Ritkán teszek fel kérdést, de ez most engem is megfogott..
A következő a helyzet:
Adott egy lány osztálytárs, egy másik fiú, és én.
A lány szerelmes abba a fiúba régóta de egyszer sem látta, viszont állítása szerintem engem is nagyon szeret. Ez mind szép és jó. A csávó egy darabig nem kereste a csajt, most felkereste azóta nagyon megváltozott a helyzet a csajjal szóval már szinte nem is beszélünk, se suliban, se közösségi portálon. Teljesen megváltozott.. Én ma elmondtam neki hogy ez így nem mehet tovább hogy engem most már tulajdonképen lesz/\r.. Azt mondta hogy nagyon szeret és ne csináljam ezt maradjak vele stb stb. Mellesleg a legjobb haverjaként tart számon de volt egy két olyan dolog ami nem erre utalt.. Most nem tudom mi legyen.. Hagyjam hogy beszélgessen a gyerekkel igaz meg akadályozni úgy se tudnám. Csak egyszer már átbaszta az a srác, gondolom még 1x átfogja és akkor megint nekem fog majd jönni sírni.. Hagyjam hadd csináljon amit akar vagy lépjek közbe? Nagyon ideges, és tanácstalan vagyok, mellesleg még a kedvem is elment mindentől..
Valaki segít? Normális válaszokat előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!