Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nőknek csak a bunkó férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek csak a bunkó férfiak kellenek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 18. 08:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Lehetett volna ott egy 'tisztelet a kivételnek' mondat.

-Igen, de nem tette oda, odáig már nem terjedt ki az ész..

Habár én sem jártam eddig máshogy, talán egy barátnőm volt aki elfogadott ilyen "jófiúnak" és nem egy bunkó állatért hagyott ott.

-Hülye csajokkal kezdtél, de végigolvasva az írásod, remélem megtalálod az igazit, mert kedves srácnak tűnsz. :-)

Be kell látni, hogy akkor ezek szerint nagyon sok "tutyi-mutyi" férfi létezik, de nem tehet erről sem. Ha valaki ilyen, akkor határozott már eleve nem tud lenni. Nem is biztos, hogy ez a saját hibájából van.

- vagy igen, vagy nem, de ez tanulható, fejleszthető dolog. suliban én is ilyen voltam, aztán leszoktam róla. ennyi. csak én csaj vagyok.

Az, hogy ti meg ennyire csoportosítotok, hogy nektek a határozott, nem pedig a bunkó pasik kellenek, az már megint egy másik téma. Nincs tökéletes férfi. Nincs olyan férfi, akiben minden téren megvan az amit te leírtál. Az csak egy sablon és az már régen rossz, ha ott van előtted az a sablon, mert aszerint fogsz dönteni. Ha meg nem aszerint döntesz, miért van ott?

-Az, hogy valaki odaadó, nem zárja ki, hogy akkor már nem is lehet határozott, ne keverjünk kéremszépen.

Mindenki más és más, valaki mondjuk tud focizni, de röplabdázni már nem tud. Akkor ő már nem ért a sporthoz?

Határozott férfi meg manapság kevés van, mert itt néhány nő azon siránkozik, hogy miért jár el a pasija a haverjaival túl sokat, miért nem mutatja ki, hogy szereti, miért ez meg az meg amaz. Persze ha meg a nőkkel vagyunk, kimutatjuk, hogy szeretjük őket, akkor meg mi vagyunk a tutyi-mutyik, meg általában ezeket nem is értékelik. Nagyon kevés az, amelyik értékelni tudná.

-És sikerült általános következtetést levonni egy hülye liba itt feltett kérdéséből.... arra amúgy én is válaszoltam és a srác jól teszi, hogy a haverokhoz menekül egy ilyen csaj elől. :-D Az én pasim kocka, annyit játszik amennyit akar, ameddig én is rendesen el vagyok látva. ennyi szabály volt csak.

Minden barátnőmnek megadtam a tiszteletet, higgadtan ültem le velük beszélni, meghallgattam őket, kimutattam, hogy szeretem őket. Van egy egészségesnek mondható önbizalmam is. És mit értem el vele? SEMMIT!

-Fentebb írtam, hülye libákkal kezdesz. :-S normális csaj nem így áll a dolgokhoz.

Bennünk is van nagyon sok hiba lányok/nők! De próbáljátok megkeresni bennünk az értékeket, és ne egy mintapasihoz hasonlítsatok minket, mert tökéletesek mi sem tudunk lenni.<3 (Amelyik pasi egy bunkó állat határozottságtól függetlenül, az menjen a levesbe.)

- ez így szokott lenni, mindig, csak jön egy-két b@lfasz, aki nekiáll általánosítani, mert gizike a falu ribije elhajtotta őt lakatos ronaldinnyóért a falu bikájáért és ezért feljogosítva érzi magát, hogy általánosítson. :-)

Amit írtam, nem minta pasi, de akár lehetne is, ha vennék sokan a fáradtságot és nem itt picsognának folyton.

Elárulok valamit. Az én pasim ilyen. És emellett egy nagy gyerek is és képes nekem gügyögni meg tündérhercegnőmözni meg ilyen nyál dolgok és imádom érte, úgy, ahogy van. :-)) Valaki ezt az utóbbit utálná, utálta is benne, el is hajtotta miatta, de nem baj, nekem jó, ezért van velem és már nem azzal a másikkal. :-)

2013. máj. 18. 11:00
 22/23 anonim válasza:

A 'lehetett volna ott egy tisztelet a kivételnek mondat'os vagyok.

Valamilyen szinten én is ilyen vagyok, talán egy olyan nőt igényelek, aki hasonlóképp tudja értékelni ezt, mint te.:) De nem mindig találjuk meg a számunkra megfelelőt, mert úgyis a párunk alapján döntjük el, mi a tökéletes. Ismeretlenül is értékelem, hogy tudod értékelni így a párod és sok boldogságot kívánok:)

2013. máj. 18. 11:22
 23/23 anonim ***** válasza:

sok pasi (és akkor én most idebiggyesztem a "tisztelet a kivételnek" mondatot) csak azért gondolja azt, hogy a nőknek a bunkó férfiak kellenek, mert a férfiak csak ezeket a nőket veszik észre, mert elképzelhető, hogy sokkal dekoratívabbak vagy éppen a kihívó magatartásukkal keltenek feltűnést. viszont meg kell, hogy mondjam, hogy nagyon sok nőnek pont, hogy nem a bunkó férfiak kellenek. szerintem az lenne a legjobb, ha mindenki elfelejtené ezeket a buta sztereotípiákat, levenné a maszkokat, és önmagukat adnák.

meg aztán, mindenki úgyis azt a társat kapja maga mellé, amelyiket megérdemli. :) úgyhogy ha valaki még keresgélésben van, az nem lehet véletlen.

2013. máj. 18. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!